Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye yabancı kontenjanının düşmeyeceği de kesinleşmiş oldu, hatta artabilir yabancı sayısı

burak elmas' ı indirdik taraftar olarak, bir an önce dursun' a da aynı şeyi yapmazsak, diğer taraf pohpohlanırken, düşüşümüz çok hızlı olur, daha da kalkmakta zorlanırız

Diyelim hoca gitti yerine kim gelsin isterdin ?

Çok güzel soru. Klopp falan gibi fantezi bir cevap vermeyeceğim imkansız yani.

1- En çok Unai Emery'i zorlardım zannedersem. O da çok zor ama en azından Aston Villa'dan getirtebilirsin, ona sunacağın imkanlar ile.
2- Yine çok zor ama imkansız değil bence; Conte
3- İspanya Milli Takımı'nın hocasını zorlardım ismini unuttum

Edit: Ne Riera ne de Arda'yı istemem en azından şimdilik. Bugün hiç beğenmediğiniz Okan Buruk, Başakşehir şampiyonluğu, Akhisar'la Ziraat ve Süper kupa şampiyonluğu kazanarak bu takıma geldi. Riera veya Arda'nın elle tutulur yaptığı hiçbir şey yok şimdilik.

Son düzenleme:
fbnin bu arada transferlerinin %90ına bok gibi diyen birisiyim normalde konularında da bakılıp mesajlarım rahatlıkla bulunur ama bu son 2dir maalesef işler iyi gitmiyor , kötü diyemiyorum.Bu şekilde ibre tersine dönecek gibi duruyor

Saran icin çok erken davranıyorsunuz.iyki bir yendiler

Ali koç dönemi gibi transferleri

Astrolog haklıymış sanırım

Aralıktan itibaren boka batmış durumdayız

Fb de aksine üstüne koya koya ilerliyor

Cocugu patlatip duruyorlar. Ben olsam daha beter tag acardim
Tag açsın zaten de sene sonu seçim olan bir dönemde istifa yerine daha yaratıcı olsun. Sene sonu seçime girmemesi için bir çalışma yapması daha iyi olmaz mı mesela? Yoksa zaten seçim varken yönetimin şu an istifası herhangi bir fayda sağlamayacak ki.

İşte rüzgarı almak böyle bir şey. Doğru yanlış değil sadece adı üstünde rüzgarı arkana aldın mı daha net ve keskin şekilde hızlanırsın. Eğer mal gibi yenilmeseydik yapacakları her hamleyi kuşkuyla yapacaklardı. Şimdi doğru yoldayız diyerek ekstra gaza basıyorlar.
Zaten gazlılardı bu steven net ve kararli hamleler yapiyo transferde maci alinca daha şevklenmislerdir sadece.

Samiyen haber de istifa çekmiş ilginç. İlginç şeyler oluyor içerde ama henüz çözebilmiş değilim. Bir anda UA 'nın sırtını dönmesi, ligde lider giderken işler çok da kötü gitmezken olağanüstü bir sosyal medya baskısı , bazı hesapların da yönetimin ipini çekmesi garip. Var bir şeyler ama çözemedim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Armando 22 yaşına kadar aşağıda takımda oynatır, sonra anadolu kulübüne kiralık verirdik. Tedesco atar sahaya oynatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt