Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.089
- 12.304
- 1.823
Seneye yabancı kontenjanının düşmeyeceği de kesinleşmiş oldu, hatta artabilir yabancı sayısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim hoca gitti yerine kim gelsin isterdin ?
Bunlar ismi bitmeye yakin olmadan çikarmiyor gelebilir gibi maalesefKantede yıldız kaprisi de yok gelir mal gibi koşar maç başı 14 km inş gelmez
Alkoliklere meze olduk
döndü bile..fbnin bu arada transferlerinin %90ına bok gibi diyen birisiyim normalde konularında da bakılıp mesajlarım rahatlıkla bulunur ama bu son 2dir maalesef işler iyi gitmiyor , kötü diyemiyorum.Bu şekilde ibre tersine dönecek gibi duruyor
Alkoliklere meze olduk
Bilmem mevcut buOrdan 3 kişi gidecek gibi
Armandoyu almamizin anlamı yoktu zati
Tag açsın zaten de sene sonu seçim olan bir dönemde istifa yerine daha yaratıcı olsun. Sene sonu seçime girmemesi için bir çalışma yapması daha iyi olmaz mı mesela? Yoksa zaten seçim varken yönetimin şu an istifası herhangi bir fayda sağlamayacak ki.Cocugu patlatip duruyorlar. Ben olsam daha beter tag acardim
Zaten gazlılardı bu steven net ve kararli hamleler yapiyo transferde maci alinca daha şevklenmislerdir sadece.İşte rüzgarı almak böyle bir şey. Doğru yanlış değil sadece adı üstünde rüzgarı arkana aldın mı daha net ve keskin şekilde hızlanırsın. Eğer mal gibi yenilmeseydik yapacakları her hamleyi kuşkuyla yapacaklardı. Şimdi doğru yoldayız diyerek ekstra gaza basıyorlar.
Zaten gazlılardı bu steven net ve kararli hamleler yapiyo transferde mac ile daha şevklenmislerdir sadece.

Fener iki mac oynatıp 20ye satar da bizde mundar olurdu.ben çok dalga geçtim
tutmama ihtimali yok ne yazık ki