Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tag açsın zaten de sene sonu seçim olan bir dönemde istifa yerine daha yaratıcı olsun. Sene sonu seçime girmemesi için bir çalışma yapması daha iyi olmaz mı mesela? Yoksa zaten seçim varken yönetimin şu an istifası herhangi bir fayda sağlamayacak ki.
Yav zaten istifa edecekleri yok. Ama o baskiyi hissetsinler

Çok güzel soru. Klopp falan gibi fantezi bir cevap vermeyeceğim imkansız yani.

1- En çok Unai Emery'i zorlardım zannedersem. O da çok zor ama en azından Aston Villa'dan getirtebilirsin, ona sunacağın imkanlar ile.
2- Yine çok zor ama imkansız değil bence; Conte
3- İspanya Milli Takımı'nın hocasını zorlardım ismini unuttum
De la fuente.Güzel isimler ama klopp kadar olmasa da imkansiza yakin isimler bence

kiralik + 10 milyon satin alma zorunlugu

Fethiye maçına ua el atmalı 90 dk istifa dışında hiçbir tezahürat yapılmasa çok güzel olurdu
Zaten önemli bir maç değil şöyle süt kupalarında ne işimiz var bizim

Bence uyuşturucuyu fazla kaçırmış saran ve yönetimi

fbnin bu arada transferlerinin %90ına bok gibi diyen birisiyim normalde konularında da bakılıp mesajlarım rahatlıkla bulunur ama bu son 2dir maalesef işler iyi gitmiyor , kötü diyemiyorum.Bu şekilde ibre tersine dönecek gibi duruyor
Kotü değiller çunku biz burada kendimizi paralasak çöplesek de is yapacak adam bunlar gerçekten kaçarız anca boklayarak. Alinin hep yaptiği iş yani.

De la fuente.Güzel isimler ama klopp kadar olmasa da imkansiza yakin isimler bence

Dedim ya zorlardım diye, yani bu isimleri zorlamadan getiremezsin zaten. Bunlar -bana göre- çok zor seviyede, Klopp ise imkansız.

Ama şunu da belirteyim, ben direkt Göztepe'nin hocasına da bi göz koyabilirdim, denemeye değer buluyorum.

kiralik + 10 milyon satin alma zorunlugu

Bu da iyi transfer ama geçen sene öyle bir giriş yapmistiki serie a tarihine geçecekti neredeyse her maç asist yapıyordu sonra sakatlık sonrası boka sardı baya.Biraz değişkeni çok olan ortası olmayan , defansi kötü oyuncu

Samiyen haber de istifa çekmiş ilginç. İlginç şeyler oluyor içerde ama henüz çözebilmiş değilim. Bir anda UA 'nın sırtını dönmesi, ligde lider giderken işler çok da kötü gitmezken olağanüstü bir sosyal medya baskısı , bazı hesapların da yönetimin ipini çekmesi garip. Var bir şeyler ama çözemedim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü son dönemdeki tüm hareketler rezalet ve son dönemlerine geldiler.. Bunlar gitmezse ibre tersine döner ve daha da kapanmaz, malum herkes bize düşmanken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt