Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler için olmalı baskı

Zaten secm var nereye gidecek herif

75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.
Sence burada insanlar bu bonservislerin fiyatlarini bilerek mi sisiriyorlar? Yoksa bilgisizlikten mi?

Ya frattesi giriyor yada lazionun kanatı o zmn

ilk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım

çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi

ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı

korkum odur ki bundan sonrası uçurum

bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa
Ben sustum artık koruyalım diyorum şampiyonluk icin

Sonrası olmaz artık burukla

Ben yönetime tepkimi gösterdim beyler sizden de aynı özveriyi göstermenizi ve elinizi taşın altına koymanızı beklerim. Galatasaray WhatsApp hesabının yaptığı paylaşıma öfkeli surat emojisi attım. Bakın şimdi nasıl hizaya geliyorlar! 😡

italyadan 3 oyuncu alırsa rüzgar ters eser hakan lokman ve ederson.Fakat bu transferlerin önnde şöyle bir engel var bu ( ceza almamak için duygularımı kelimelere dökemiyorum ) yönetim !! daha öncede dedim defalarca siz bunlara 1 milyar euro keş verin bunlar ve bunların hocası transferde yine bizi rezil ederler.Çare belli bunlar ve bunların getirdikleri gidecek Erden Başkan ve İmparator Fatih terim önderliğinde bir yönetim kurulacak takımın hocasıda okan olmayacak

Onu zaten yapacaklar sen istifa desen de , demesende ki istifa et dedigin de edeceklerini veya sallayacaklarini mi dusunuyorsun. Dursun 1 .doneminde stad bombos oluyordu maclarda onu bile takmiyordu herif.
Bu baskı sadece boyutu büyütür. Sezon sonu seçim olan bir yerde istifa denmesi mantıklı gelmiyor. Onun yerine #AdayolmaEfsaneol, #ÖzbeksizSeçim, #Liyakatliyönetici gibi sloganlar daha iyi olmaz mı?

Harbiden kanteyi almışlar. Biz bosuna Okan beyin istedigi heriflere para vermeyelim.

75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.

Hocam Araplar haric baska yerde görmeyecekleri parayi verip adam getirirsen o kadar büyük basari sayilir mi? Bayern Saneye bizim verdigimiz net rakamin bir tik fazlasini anca primlerle brüt olarak oneriyordu. Osimhen Araplara gitmeye sicak bakmiyordu ve Avrupadan herhalde Napoli'de aldigi maasi bile vermeye hazir olan yoktu.

1 hafta daha hareketlilik olmaz

Boşuna çenenizi yormayın

En fazla tell kiralanir hücuma o kadar sürede

Bu Kante meselesine takılı kalmadım.

son 1.5 senede fransa milli takımında ilk 11 de 2 maçı falan var çünkü

Iyce düşmüş olabilir performansi,bunlar ismali kesecek,iyi giderken.tuhaf işler

Gazla mazla saçmalıyorlar

Her boku da kotule yetti be. Gunduzi kotu o kotu. Gördük gunduziyi.

Harbiden kanteyi almışlar. Biz bosuna Okan beyin istedigi heriflere para vermeyelim.
Euro 2024 u demiyorum.orda çok iyiymis

Ama sonrasında izledin mi Arap liginde adamı abi

1.5 senedir milli takımla 11de başladığı mac sayısı 2 mi ne adamin

Bir insanin koç dan daha basasiriz olma ihtimali yok gibi bir sey zaten.Saran yada başkası gelip daha iyi isler yapip bunun neticesinde bizim zaaflarimizi ortaya cikartacaksa bu bence kötu bisey degil.Bu serefsizlerle adam gibi rekabet edip geride kalsak beni bozmaz aksine kafam daha rahat olur.Bir taraftar olarak daha iyi olmasi gereken neyse onu talep eder gecerim.Galatasaray eninde sonunda herkesden daha iyisini yapar benim cimbomumdan süphem yok.Bu yaratiklar insan olmadigi icin bunlarla muhattap olmayi bile kaldiramiyoruz hicbirimiz.Adam olsalar güzel bir rekabet ile bizide yukariya cekerler ama nerde.Bu gun cok daha iyi topcular istiyo olabilmelerini bile erden başkana borcu fbliler bile ama bunlarda o akil ne arar

Kante winner bir topcu

Fener icin sampiyonluk hamlesi olur

Gitmeleri gerçek anlamda isteniyorsa sezon sonu seçime girmemesi yönünde çalışmaların daha doğru olacağı kanaatindeyim. Şu cümlenin neresinde sessiz kalınsın diye bir şey anladın? Merakımdan soruyorum. Seçime zaten 5-6 ay kalındığı bir yerde istifa söyleminin mantığı nedir? Onun yerine sezon sonu olacak seçime yönelik GK üyelerini etkileme amaçlı slogan ve protestolar daha mantıklı değil mi?
Yönetimin istifasi istenmesi yeterli etkilesim degilimi GK uyeleri icin?

Sinirlenmis, kizgin, endiṣeli tataftardan mantikli hareket beklemen de ne bileyim

Trabzona karsi bukadar üstünken bunlara nasil böyle rezilleri oynadik, sasirilcak is. Gerci ilk golü yiyene kadar hicbir taraf üstün degildi. Hatta icardinin kafa vurusuyla biz pozisyona girmistik. O sutu ugurcan yüzdeyüz cikarirdi ve mac baska yere gidebilirdi. Golden sonra bizimkiler oynamayi birakti onlarda güven kazandi. Sahada lider oyuncuda yokki geriye düstükten sonra yeter diye isyan eden. Transfer ederken bunlarada dikkat edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt