- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Transferler için olmalı baskı
Zaten secm var nereye gidecek herif
Zaten secm var nereye gidecek herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence burada insanlar bu bonservislerin fiyatlarini bilerek mi sisiriyorlar? Yoksa bilgisizlikten mi?75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.
yav bu yönetimle okan değil klopp olsa ne olacak allah aşkına. sorumluların sırasını karıştırıyorsunuz.
Ben sustum artık koruyalım diyorum şampiyonluk icinilk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım
çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi
ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı
korkum odur ki bundan sonrası uçurum
bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa
Girdi maalesefFrattesiyi çakmasalar bari
Bu baskı sadece boyutu büyütür. Sezon sonu seçim olan bir yerde istifa denmesi mantıklı gelmiyor. Onun yerine #AdayolmaEfsaneol, #ÖzbeksizSeçim, #Liyakatliyönetici gibi sloganlar daha iyi olmaz mı?Onu zaten yapacaklar sen istifa desen de , demesende ki istifa et dedigin de edeceklerini veya sallayacaklarini mi dusunuyorsun. Dursun 1 .doneminde stad bombos oluyordu maclarda onu bile takmiyordu herif.
75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.
Bu Kante meselesine takılı kalmadım.
son 1.5 senede fransa milli takımında ilk 11 de 2 maçı falan var çünkü
Iyce düşmüş olabilir performansi,bunlar ismali kesecek,iyi giderken.tuhaf işler
Gazla mazla saçmalıyorlar
Euro 2024 u demiyorum.orda çok iyiymisHarbiden kanteyi almışlar. Biz bosuna Okan beyin istedigi heriflere para vermeyelim.
Gercekten adayliga hazirliyorlar sanirim.
Yönetimin istifasi istenmesi yeterli etkilesim degilimi GK uyeleri icin?Gitmeleri gerçek anlamda isteniyorsa sezon sonu seçime girmemesi yönünde çalışmaların daha doğru olacağı kanaatindeyim. Şu cümlenin neresinde sessiz kalınsın diye bir şey anladın? Merakımdan soruyorum. Seçime zaten 5-6 ay kalındığı bir yerde istifa söyleminin mantığı nedir? Onun yerine sezon sonu olacak seçime yönelik GK üyelerini etkileme amaçlı slogan ve protestolar daha mantıklı değil mi?
Izlemedigim adam icin tahmini yorum yaptımHer boku da kotule yetti be. Gunduzi kotu o kotu. Gördük gunduziyi.