Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım istenilen 6 no için 28 ocaktan önce bırakmıyorlar o zamana kadar bekleyeceğiz diyorlar eyvallahta

Bu takıma öyle ya da böyle en azından kanat forvet ve ofansif bir orta saha alacaksınız
Bu hamleler için neden 28 Ocak bekleniyor ? Bu kadar tepki toplamaya ne gerek vardı ? Rotasyonu güçlendirmek için 2-3 hamle yapıp taraftarın gazını al sonra istediğin orta saha için bekle 28 ocakı olmayınca zaten son gün menajerler iteleyecek sana bir tane

Amaç çok farklı bence çok farklı bir problem var.. bunlar en başında ilk 24 e kalamazsak hiç transfer işine girmeyelim diye düşündü bence…
Ya da şampiyonluğu peşkeş çekiyorlar

1 hafta daha hareketlilik olmaz

Boşuna çenenizi yormayın

En fazla tell kiralanir hücuma o kadar sürede
eğer febe teli istemezse ve kuş taşa çarparsa teli doğuştan Galatasaraylı bile olsa bunlar tel mel alamaz.Kendi taraftarına yağmurluk diye poşet layık görenleri defolup gitmelidir.Ya bu dursun değil mi bizim avrupadan men olmamıza neden olan.

Trabzona karsi bukadar üstünken bunlara nasil böyle rezilleri oynadik, sasirilcak is. Gerci ilk golü yiyene kadar hicbir taraf üstün degildi. Hatta icardinin kafa vurusuyla biz pozisyona girmistik. O sutu ugurcan yüzdeyüz cikarirdi ve mac baska yere gidebilirdi. Golden sonra bizimkiler oynamayi birakti onlarda güven kazandi. Sahada lider oyuncuda yokki geriye düstükten sonra yeter diye isyan eden. Transfer ederken bunlarada dikkat edilmeli.

Muslera'nın eksikliği çok hissediliyor maalesef. Kalecilik performansı açısından değil.

Kante iyi futbolcu değil, süper futbolcu. Arabistan performansını bilmiyorum ama DK'da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Hatta performansı düşmeyen ender topçulardan diye söz edilmişti genel olarak. Fener'e gitmesi hiç ama hiç iyi olmaz . Geunduzi falan hikaye ama bu iyi olmaz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyisiyle kötüsüyle Erden Timurun atılımıyla bu kulup gelirlerini 250 milyonlara getirdi

iki hatası var dursunun

1 Erden Timuru yemesş
2 Okana güvenmesi
erden konusunda hem fikiriz,

dursunla ilgili her sene bir stajyeri transferin başına getirmesi (hatipoğlu, kavukcu, hatta erden de buna dahil çok başarılı olmasına rağmen), boeyi gönderip kiralık aurier ile transferi kapatmaları, floryayı yok pahasına ihaleye vermeleri (6 ay geçti ses yok), bip çetesindeki adamlarla yemekler yemesi, eray yazganın her türlü rezaletine rağmen göndermemesi, erden timurun dava sürecinde arkasında durmaması say say bitmez

Kante iyi futbolcu değil, süper futbolcu. Arabistan performansını bilmiyorum ama DK'da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Hatta performansı düşmeyen ender topçulardan diye söz edilmişti genel olarak. Fener'e gitmesi hiç ama hiç iyi olmaz . Geunduzi falan hikaye ama bu iyi olmaz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o dünya kupası değil avrupa şampiyonasında gördük en son ama fena değildi açıkçası

30-40lık topçulara gidip alamayacaklar Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu'ya transfer yaptırılmamalı

Sakin olun beyler transfer sezonunun son gününde bi firsat transferi yapariz. 2 milyonluk adama 30 milyon sayariz

Ya hanginiz açıp arap ligi izliyorsunuz birader. Kantenin futbolculuguna kim ne desin

Adam euro 2024 de çok iyiymiş milli takımıyla çok iyi maclar cikarmis dedik ustune yorumlarken

Ama yaş olmuş 35 ve son 1.5 senesi milli takımda ne belli değil

Başka tarafinizla okumayın şu yorumlari ya

Allah Allah iyce kafalar gitmiş hayırlı olsun zirlamay devam edin

Şu saatten sonra onyedika falan bir boka yaramaz.Mecbur ruiz almak zorundayız 10-15 verin gidin adama matador şovları yapın şirinlikler yapın getirin.Alin en kötü takımı parise götürün herkes introyla giriş yapsın ruize bir şovlar yapsınlar. Bu turizm bakanlığının yaptığı vaccinated rezilliği gibi kulluk,kölelikler bi şey yapın adama

birkac gune geleneksellesmis arkadaslar yonetim hukumetle anlasmis, bu sene sampiyonlugu fb’ye verecekler o yuzden transfer yapmiyorlar mesajlari da baslar artik.

bu sene gundemden hareketle, bu anlasmayla okan, dursun vs iceri girmekten kurtulacak veya erden cikacak gibi yaratici hamleler bekliyorum.

Euro 2024 u demiyorum.orda çok iyiymis

Ama sonrasında izledin mi Arap liginde adamı abi

1.5 senedir milli takımla 11de başladığı mac sayısı 2 mi ne adamin
yahu Kante' nin nesini tartışıyorsun ? yapmayın ya, aldıkları herkese çöp diye diye, kendi yaptıklarımızın farkında değiliz.

Sara dedik, Brezilya' lı demeye bin şahit, pas dışında ne çalım ne şut yok, yetenek sağa ver sola ver, 2 de duran topa vur
Jacobs dedik, adamın 3 maç üst üste yok
Singo dedik, dikiş tutmaz onun yapısal durumundan dolayı, bek falan değil
İlkay dedik, posası geldi
Sane dedik, bir var bir yok, şaşırtmadı
Nispeten Lemina, bir de Osi

artık şu bakış açınızı değiştirin, kibirin sonu fb' nin yaşadıkları olacak !!! bizim arkamızda siyasetten, medyaya, tff' den, hakemlere kimse de yok. düşersek yerden kaldırmazlar

xabi alansıyu komple ekibiyle transfer ederim en azından kondisyon sorunu yaşamaz takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt