Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.637
- 14.684
- 1.398
zor bir operasyondu celil yüksel hayırlı olsun kaynak: @Feramuz Kayalar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer febe teli istemezse ve kuş taşa çarparsa teli doğuştan Galatasaraylı bile olsa bunlar tel mel alamaz.Kendi taraftarına yağmurluk diye poşet layık görenleri defolup gitmelidir.Ya bu dursun değil mi bizim avrupadan men olmamıza neden olan.1 hafta daha hareketlilik olmaz
Boşuna çenenizi yormayın
En fazla tell kiralanir hücuma o kadar sürede
Trabzona karsi bukadar üstünken bunlara nasil böyle rezilleri oynadik, sasirilcak is. Gerci ilk golü yiyene kadar hicbir taraf üstün degildi. Hatta icardinin kafa vurusuyla biz pozisyona girmistik. O sutu ugurcan yüzdeyüz cikarirdi ve mac baska yere gidebilirdi. Golden sonra bizimkiler oynamayi birakti onlarda güven kazandi. Sahada lider oyuncuda yokki geriye düstükten sonra yeter diye isyan eden. Transfer ederken bunlarada dikkat edilmeli.
Bilerek. Bizim toplumun olayı bu her şeyi abartırız. Sevmediğimizi abartarak kötüleriz, sevdiğimizi de abartarak yüceltiriz.Sence burada insanlar bu bonservislerin fiyatlarini bilerek mi sisiriyorlar? Yoksa bilgisizlikten mi?
erden konusunda hem fikiriz,iyisiyle kötüsüyle Erden Timurun atılımıyla bu kulup gelirlerini 250 milyonlara getirdi
iki hatası var dursunun
1 Erden Timuru yemesş
2 Okana güvenmesi
o dünya kupası değil avrupa şampiyonasında gördük en son ama fena değildi açıkçasıKante iyi futbolcu değil, süper futbolcu. Arabistan performansını bilmiyorum ama DK'da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Hatta performansı düşmeyen ender topçulardan diye söz edilmişti genel olarak. Fener'e gitmesi hiç ama hiç iyi olmaz . Geunduzi falan hikaye ama bu iyi olmaz.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astrolog haklıymış sanırım
Aralıktan itibaren boka batmış durumdayız
Fb de aksine üstüne koya koya ilerliyor
yahu Kante' nin nesini tartışıyorsun ? yapmayın ya, aldıkları herkese çöp diye diye, kendi yaptıklarımızın farkında değiliz.Euro 2024 u demiyorum.orda çok iyiymis
Ama sonrasında izledin mi Arap liginde adamı abi
1.5 senedir milli takımla 11de başladığı mac sayısı 2 mi ne adamin