Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah sizi ıslah etsin, Allah sizi...

Bizi bitirdiniz be, bizi ele güne maskara ettiniz, bir tane ortasaha alamadınız gitti şu takıma kaç yıldır kaç gündür, bu kadar mı zor, bu kadar mı iş bilmezsiniz yahu. Dünyanın çenesini çalıyorsunuz icraat sıfır. 10 gündür 18 yaşındaki bir çocuğun haberini yaptırdınız durdunuz medyadaki kalemlerinize o işi de elinizi yüzünüze bulaştırdınız. Direkt rakibin ortasaha konusunda haddinden fazla bolluk yaşadığı halde yüzüncü ortasahasını alıyor siz hala daha ayak sürüyorsunuz oysa ki ortasahanızın en az 3 adama ihtiyacı varken.

Yazıklar olsun!

Yoo torreira lemina sara ustune kante gayet giderdi ne alaka hem lemina ile beraber rotasyona girerdi iste. Bize kante haberi geldi de hayır mi dedik

Naci hep sana karşı çıkmışım gibi yazıyon inanılmazsın abi, transfer dönemi bizi birbirimize düşürdü gel öpücemmmmm hsdahdsahdas

Ya yok sana demedim bu arada, orada genel bakış açısından bahsediyorum. Mesela Fabian Luiz haberi çıkıyor, aradığımız profil değil istemeyiz, 30 yaşında 30 milyon euro verilmez vs vs. E bu adamı Fener alsa ortalık yangın yeri olur.

FB, Edson-Guendouzi ile gayet iyi bir ikili yakalamışken oraya Kante almaları beni üzmez açıkçası. Ancak D.Nunez gelirse sıkıntı, ligi kırabilecek fiziksel özellikte. Tam bu ligin topçusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt