Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.650
- 18.183
- 2.228
27 si gecesini 28 ine bağlayan saatlerde karar verecek inşallahHoca sert bir 6 numaramı yoksa takımı ileriye taşıyacak bir 8 numaramı istediğine karar vermeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
27 si gecesini 28 ine bağlayan saatlerde karar verecek inşallahHoca sert bir 6 numaramı yoksa takımı ileriye taşıyacak bir 8 numaramı istediğine karar vermeli
Peki Sane ,Icardi gordunuz mu ?yönetim ilelebet kalacak
hayatınızda osimhen mi gördünüz
nankörlerrrrrrrr
Bosver masonum, her sene sampiyon olacaz diye birsey yok. Bi 3-4 sene ara verip kendimize gelelim. Bu maclar bu stress yuzunden erken ölecaz yoksailk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım
çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi
ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı
korkum odur ki bundan sonrası uçurum
bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa
Olum fabian gelse onuda isterim ki ben sanki sistemli bir sey oynuyormusuz gibi bize uymaz demek abes asıl orada. Osimhene top atmaktan baska ne yapiyozda fabian bize uymayacak neyi bozacak burada havadan uzunu iyi atabiliyor herifKantede ayni diri hala herif fransa kadrosuna girebiliyor. Sistemsizlikte bile is yapacak adam bunlar sara falana sistem lazım bize uymaz falan denebilir. Frattesi mesela 35 verilmez o adama kazık ortada zaten sistem yok ceza sahasina girip gol atmaktan baska ne yapcak o adam pasi iyi degil vs.
umrumda değil nede olsa harcama limiti falan hikaye3'u 100m Euro'dan fazla. Iyi misin sen?
Kaan Ayhanı artık zikretmeyelim göktuğ gerek yok, Kaan aslında yok yok yani, ismi olup cismi olmayan gs topçularından birisi, aynı Yusuf, Gökdeniz Gürpüz zamanındaki Eyüp gibi. Bu arkadaşlar kadroyu görünüşte kabarık göstermekten başka bir işe yaramayan dolgu maddeleri gibi görev görüyor.Savundugumdan degil de Asensio ve yari-forvet Talisca'yi da orta saha rotasyonu gosterirken 10 numarada oynattigimiz Yunus'u oraya niye eklemiyor mesela?
Bir de Kaan Ayhan var tabii.
Peki Sane ,Icardi gordunuz mu ?
Kadıköyde rölanti giden maça dokunan Okan hocamızın da payı buyuk.
Aynisini Szymanski ve Bartug icin de diyebilirsin. Dolgu maddesi goren 2 kisi.Kaan Ayhanı artık zikretmeyelim göktuğ gerek yok, Kaan aslında yok yok yani, ismi olup cismi olmayan gs topçularından birisi, aynı Yusuf, Gökdeniz Gürpüz zamanındaki Eyüp gibi. Bu arkadaşlar kadroyu görünüşte kabarık göstermekten başka bir işe yaramayan dolgu maddeleri gibi görev görüyor.
Heriflerin de öyle ya da böyle bize kıyasla zibilyon tane ortasahada oynayabilecek adamı var
osimheni satip taraftara adam gibi yagmurluk alirdim
Bizim bi 100 daha harcamamız lazımdı neyse yaz ayına 200 m euro bütçeyle geliyorlarmış yine tüm sezon yıldız isimleri konulur gidip son gün yine kazma birilerini alırız ffp, limit bir şey uydururlar yolumuza bakarız.