- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
30 luk bonservisler 30 lu yaslar umarim yönetim bu saçmalıkları yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kantenin g.t kılları kadayıf olmuştur lanBitirmiş galiba bunlar kanteyi yanmadım desem yalan olur maalesef.
yaş olayını aştık 5 sayfa kante yalandı30 luk bonservisler 30 lu yaslar umarim yönetim bu saçmalıkları yapmaz
Herifler kaşla göz arası fransa mt kadrosu kurduKantenin g.t kılları kadayıf olmuştur lan
Zaten yeni transfer oynayamayacak kalan 2 macta.Guenduziyi falan golgede birakacak bir orta saha gelecek ama son gunlere kalacagi icin SL'de anlami olmayacak
Futbol ekibi futbola bakar yonetim onay verir para isine bakar su sekilde yönetilsin hayalim bu.Yönetimdekiler zannediyor ki iş hayatında bu kadar başarılı olmuşlar, burada da transfer ticaretini yaparız.
Olm zaten yaparsınız yapamazsınız demiyoruz. Ama futbol başka bir şey. Büyük kulüp taraftarının baskısını hayatında yememiş insanlar bunun nasıl bir şey olduğunu tahmin dahi edemez.
Size sadece şunu söyleyeyim, sadece bi kere 50.000 insanın size sadece 5 saniye küfür ettiğini düşünün. Sadece 5 saniye ya.
1 ay ağlarsınız.
Bizim yönetimdeki çok bilmişler her şeyi yaparız ederiz biz şöyle iş adamıyız böyle iş adamıyız dediği için çok kolay sanıyor.
Realiteden kaçamayız SalihimKes yauv
Gülmem sinir gülmesi![]()
Herif hala diri fransa milli kadrosuna giriyor girmekle kalmiyor 11 oynuyo. Ne kadayifi ihtiyarKantenin g.t kılları kadayıf olmuştur lan
Realiteden kaçamayız Salihim
Hiç bir zaman özendiğim stratejiler degil kendi adımayaş olayını aştık 5 sayfa kante yalandı
Ben zaten futboldan pek haz etmiyorum hemen başka spora yönlenirimVallahi de billahi de şu haldeyim
![]()
Emre Akbaba oBence bu Ali samiyen direkt olarak Okan buruk bence
Torreira nin yanina biz alsak ok olurdum bu arada lemina ile vs rotasyona girerdi.kante gelmesin rica edicem torreira x3 falan herif