Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.086
- 12.304
- 1.823
İlk etapta Okan ve Kavukçuyu yollasak çok güzel olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten futboldan pek haz etmiyorum hemen başka spora yönlenirim
Badi patlat 200 kişilik listeni de kendimize gelelimHiç bir zaman özendiğim stratejiler degil kendi adıma
Her sene eksikler belliyken transferleri son güne bırakma, Her sene Avrupa maçlarına solbeksiz çıkma, 17 yaşındaki çocuğu İstanbula getirip anlaşamama gibi onlarca şüpheli durumdan bazılarına normal diyorsanız bir şey diyemem. Kulübe oluk oluk para akıyor; 80 milyona forvet alabilen kulüpte tasarruf; 1 milyonun bile peşine düşme gibi şeyleri ben yemiyorum.bak bunun benzerini fener yapıyor işte
adamlar 10 sene şamp olamayınca "biz en büyük değiliz" diyemedikleri için sana suç atıyorlar.
bu kafadan çıkmak lazım. kimsenin bir şey dediği yok, karıştığı yok. yok yapıymış, yok sapıymış, yok hakemlermiş.
oynayan şampiyon olur.
yok ya boy ortalaması 1.43 falan kurtarmazdıTorreira nin yanina biz alsak ok olurdum bu arada lemina ile vs rotasyona girerdi.
Hocam liste guncelleniyor ayni şeyi paylaştım diye laf yiyorum ne yapayım begendigim adami mi sileyim obur ayBadi patlat 200 kişilik listeni de kendimize gelelim
Guldum ama sacmaValverde'yi alsalar Realin çöpüydü diyecek Sergenim
Alamayacak olduktan sonra alışveriş listesinin ne önemi varBadi patlat 200 kişilik listeni de kendimize gelelim
Guldum ama sacma
Biri 27 yasinda fenermarkt'ta 120m Euro deger bicilmis.
Digeri 35 yasinda 4.5m Euro.
Kante bakalim eski staminasini koruyor mu gorecegiz. Koruyorsa o zaman isler bizim icin zor olur.
Hepsi bir bütün bunlarınSadece yönetimi suclamayin 28 Ocak diye ropartaj veren takımın basindaki herifede laf edin
yamal görmesin bu rotasyonu. :dTorreira nin yanina biz alsak ok olurdum bu arada lemina ile vs rotasyona girerdi.
Seni gördüğüm tipOlm Sergen'den ne istediniz niye adamı bu kadar sinirlendirdiniz üzdünüz ya
Adamın tek hevesi transfer dönemi
diğer zamanlarda forumda yok bile
siz ne kötü insanlarsınız ya
gel sergen sarılalım seni teselli edeyim