Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak bunun benzerini fener yapıyor işte
adamlar 10 sene şamp olamayınca "biz en büyük değiliz" diyemedikleri için sana suç atıyorlar.

bu kafadan çıkmak lazım. kimsenin bir şey dediği yok, karıştığı yok. yok yapıymış, yok sapıymış, yok hakemlermiş.

oynayan şampiyon olur.
Her sene eksikler belliyken transferleri son güne bırakma, Her sene Avrupa maçlarına solbeksiz çıkma, 17 yaşındaki çocuğu İstanbula getirip anlaşamama gibi onlarca şüpheli durumdan bazılarına normal diyorsanız bir şey diyemem. Kulübe oluk oluk para akıyor; 80 milyona forvet alabilen kulüpte tasarruf; 1 milyonun bile peşine düşme gibi şeyleri ben yemiyorum.

Guldum ama sacma :)

Biri 27 yasinda fenermarkt'ta 120m Euro deger bicilmis.

Digeri 35 yasinda 4.5m Euro.

Kante bakalim eski staminasini koruyor mu gorecegiz. Koruyorsa o zaman isler bizim icin zor olur.

Sokarım staminasına onun

Goygoy yapıyorum şu ana kadar forumda ama

2 gün önceki rezillikten sonra kendine topçuyum diyen, bir sonraki Fener maçında sahaya gökten İsa ise kafasına ensesine şaplağı koya koya yenecek o takımı

Ve şampiyon olacak

Yoksa 1-2 futbolcu hariç ne teknik heyet ne bir yönetici kimse barınamaz bir daha burada

Olm Sergen'den ne istediniz niye adamı bu kadar sinirlendirdiniz üzdünüz ya

Adamın tek hevesi transfer dönemi

diğer zamanlarda forumda yok bile

siz ne kötü insanlarsınız ya

gel sergen sarılalım seni teselli edeyim
Seni gördüğüm tip

images (1) (13).webp

Şu dakikadan sonra şu teknik ekibe rağmen bu takımı ayakta tutup şampiyon yapabilecek yeryüzündeki tek adam Bruno Fernandes, o da imkansız gelmesi :cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt