Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi'ye sırtını döndüğünü iddia etmiyorum. Tam tersi sadece Gardi'ye bağımlı gibi olduk onu eleştiriyorum. Bu adam en nihayetinde bu işi parası için yapıyor ve doğal olarak her zaman pahalı oyuncular getiriyor. Koskoca GS kulübü sadece Gardi üzerinden iş yapabiliyor olmamalı o yüzden de #LiyakatliSportifDirektörİstiyoruz. Sen de bize katıl
Come Here Lets Go GIF by The Late Late Show with James Corden
Ben iyi Topçular istiyorum bedeli ve transfer şekli umrumda değil

Ayni fikirdeyim.Heleki osimhen ve sane vs kavukcuyu seviyorken sizin haddinize degil bu kadar tepki vermek terimci fenomenler,samiyen dingili

Seçimle gidecekler.Cenenizi kapatin

Allah askina Kavukcu ne yukleniyormus finansman olarak. Kendi sirketlerini mi ipotek ediyormus? Borca kendi mi kefil oluyormus?

Fenerin bi tarafını yakmayacak transfer bi zahmet yapmasınlar.

Lang cok iyi topçu.Ama siz bokluyosunuz diye size saldirmiyorum

Kimi alırlar bilmem ama isyankar ve görece genç olmalı. Ruhsuz ve doymuş futbolculardan bıktık. Geriye düştüğümüzde takımı adeta tokatlayacak, hakeme 1 kelime laf edip itiraz edecek adam yok takımda.

Keşke Fiyat/Performans kıstasına uygun 4 adet kaliteli U23 oyuncu alsak. Sene sonunda duruma göre mevcut 10 yetişkinden gönderilen olursa yerine yetişkin; alınanlardan beğenilmeyenin yerine de genç oyuncu almak gibi net bir stratejimiz olurdu.

Kimse gönderilmeden en fazla 2 yetişkin oyuncu alabiliyoruz zaten ki o durumda sene sonu karman çorman bir durum hasıl olacak yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt