- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.024
- 4.608
Okadar mi begeniyonLang işi beni intihara götürebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar mi begeniyonLang işi beni intihara götürebilir
Ben iyi Topçular istiyorum bedeli ve transfer şekli umrumda değilGardi'ye sırtını döndüğünü iddia etmiyorum. Tam tersi sadece Gardi'ye bağımlı gibi olduk onu eleştiriyorum. Bu adam en nihayetinde bu işi parası için yapıyor ve doğal olarak her zaman pahalı oyuncular getiriyor. Koskoca GS kulübü sadece Gardi üzerinden iş yapabiliyor olmamalı o yüzden de #LiyakatliSportifDirektörİstiyoruz. Sen de bize katıl
![]()
duyumlardan gelen parçaları birleştirdimNiye? Kanat nalaka
gol atıp rahatlayıp açılması çok olasıfb'de mental olarak kirilmamasi cok mumkun degil mi sence?
Bok gibi topçu yavOkadar mi begeniyon
Ayni fikirdeyim.Heleki osimhen ve sane vs kavukcuyu seviyorken sizin haddinize degil bu kadar tepki vermek terimci fenomenler,samiyen dingili
Seçimle gidecekler.Cenenizi kapatin
Yav zaten bütün tepki buna verilmesin. Başımızda kadromuz geniş diyen bir zat var. Çok yara almadan gidiyorYav baba kavukcu destekçisi değilim ama aşırı tepki yazık günah
1 hafta sonra pişman olacaginiz şeyler söylemeyin
Ayni fikirdeyim.Heleki osimhen ve sane vs kavukcuyu seviyorken sizin haddinize degil bu kadar tepki vermek terimci fenomenler,samiyen dingili
Seçimle gidecekler.Cenenizi kapatin
Bunların hayırlı birşey yapacagi meçhul zatenBok gibi topçu yav
Hakan + Lookman sar pakete yolla gelsin.
Milano'da Simit sarayı açılacak. Transferler orda boy gosterecekMilano üs bölgesi