- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Lookman veya bernardo mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bernardo şimdi olabilir mi yavya arkadaşlar
psgden
interden
realden
atleticodan
bayernden
cityden
kötü topçu gelmez çok istisnadır kötü topçu çıkması özellikle bu 6 takımdan bak barcadan bile olabilir ama bunlardan kötü topçu çıkmaz
şunu öğrenin artık
GelmezFrattesi gelirse romano okan'ı bile patlatacak
Gardi diyolar abiBunca tepkiyi ve yönetim zaafını Frattesi ile kapamaya çalışacaklarsa transfer yapmasınlar.
Su cocuk biseyler bilyo olabilir
Durum vahim o zaman. Kendi istedigi oyuncularin hicbirini oynatamadi.Futbol aklımız Okan Buruk imiş.
bullshit inB.S kim bana pek bir şey biliyor gibi görünmedi ama duyumdur nihayetinde.
Osimhen falan demiş gecmisteB.S kim bana pek bir şey biliyor gibi görünmedi ama duyumdur nihayetinde.
Abi bernardo şimdi olabilir mi yav
Lookman daha iyi olmazbmi
İnter harici katılıyorum. İnter'de bir şüphem var. Yoksa diğer kulüplerin altyapısından bile alsan sen de olmasa bile zarar ettirmez o oyuncular.ya arkadaşlar
psgden
interden
realden
atleticodan
bayernden
cityden
kötü topçu gelmez çok istisnadır kötü topçu çıkması özellikle bu 6 takımdan bak barcadan bile olabilir ama bunlardan kötü topçu çıkmaz
şunu öğrenin artık
Bernardo SilvaB.S kim bana pek bir şey biliyor gibi görünmedi ama duyumdur nihayetinde.