Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ismi geçen kimse gelmeeeez...

Tarraminho falan gelir birileri oradan. Bu arada 20 m bonservis bedeli Çalhanoğlu bi ihtimal gelir.

Kadroyu oturttum

Uğurcan
Singo sançez apo jakobs
Toreira zambo fabian
Sane osi lookman

Günay kaan şalai eren lemina genç6 ilkay yunus barış gençkanat gençfw arda kazımcan

Fenerliler acaba Kante gelirse kim yedek oturacak diyor mudur kendi aralarında?

Kante'yi istemem ayrıca senelerdir Araplarda takılan ve 35 yaşında bir futbolcu bir zahmet almayalım artık, su zihniyet yakışmıyor bize yoksa özünde iyi futbolcuydu o ayrı birşey.
Kıskanıyon feneri gerçekleri konuş

Fenerliler acaba Kante gelirse kim yedek oturacak diyor mudur kendi aralarında?

Kante'yi istemem ayrıca senelerdir Araplarda takılan ve 35 yaşında bir futbolcu bir zahmet almayalım artık, su zihniyet yakışmıyor bize yoksa özünde iyi futbolcuydu o ayrı birşey.
Oyuncudan korkan td yok ki onlarda öyle düşünsünler

Okanın korkaklığı taraftar olarak bize bile sirayet etti her ismi çıkana o yedek kalmaz,gelirse mevcutlardan şu yedek kalmaz diyerek soğuk bakıyoruz

Okan Buruk: Kim yedek kalacak : ((

Fb'nin yıldızlara yönelmesi hoş olmadı. Bizi örnek almaya başladılar iyice

os lazım hem fb almamış olur ne bilim
onyedika gueye gibi heriflere 30 domalmaktan iyidir her türlü. en azından geçici 1 hamle
5 milyona saido gibi duyulmadik koşan cigersiz birini alsak bile yeterli bence, bitik adama 30 harcamak saçma bence

Galatasaray'ın en büyük sorunu ön alan presi ve uzaktan şutu olmayan 10 numarasıdır. Bize soluksuz press ve şut konusunda 7/10 olabilecek bir 10 numara lazım. Bütün oyun planını press futboluna eviren kulübümüz için alınması gereken adamlar tamamen fiziken atletik ve topla becerikli adamlar olmalı.

Hakan Çalhanoğlu Fabian Ruiz şahsi olarak istemiyorum. Torreira'nın yanına Lemina'ya ikame topla iyi olan bir kesici 6 numara önüne de press ve şutu olan bir 10 numara alınırsa kanatta da Lookman veya bu tarz bir dar alan topçusu sol açık alınırsa takımın baya bir seviye atlayacağını düşünüyorum.

Sezonun çeyreğinde verimli oynayan Barış ve Yunus'a güvenilerek adım atılmamalı artık. Bu takımın kanat eksikliğini görmemek için kör olmak gerekiyor. Barış gününde olmazsa 10 topun 9'unu adamı geçicem diye kaptırıyor. Yerleşik savunmalara karşı da etkisi gününde olmadığında çekilmiyor. Ön alanda hareketli topla iyi bir kanat ve 10 numaraya 70-80 milyon gömülmeli. Barış Alper'i sezon başı satmayan Dursun bey 40 milyonu cebinden hibe ederek bu transferi yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt