Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.312
- 23.823
- 2.393
Lemina en azından hava hakimiyetini kuruyor kante ve torreira ile o imkansız olur.Simdikiler de lemina haric pek ustunluk kuramiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina en azından hava hakimiyetini kuruyor kante ve torreira ile o imkansız olur.Simdikiler de lemina haric pek ustunluk kuramiyor
Kıskanıyon feneri gerçekleri konuşFenerliler acaba Kante gelirse kim yedek oturacak diyor mudur kendi aralarında?
Kante'yi istemem ayrıca senelerdir Araplarda takılan ve 35 yaşında bir futbolcu bir zahmet almayalım artık, su zihniyet yakışmıyor bize yoksa özünde iyi futbolcuydu o ayrı birşey.
Kısa ve çevik topçular daha fazla oynayabiliyor mertens gibilemina'nın bile 32 yaşında temposu düştü kante'nin avrupa temposunda top oynayabileceğini sanmıyorum araplarda oynar
mertens arabistan'dan gelmedi ama bi görmek lazım bilemiyorum bence düşmüştür temposuKısa ve çevik topçular daha fazla oynayabiliyor mertens gibi
Oyuncudan korkan td yok ki onlarda öyle düşünsünlerFenerliler acaba Kante gelirse kim yedek oturacak diyor mudur kendi aralarında?
Kante'yi istemem ayrıca senelerdir Araplarda takılan ve 35 yaşında bir futbolcu bir zahmet almayalım artık, su zihniyet yakışmıyor bize yoksa özünde iyi futbolcuydu o ayrı birşey.
Ben de izlemedim o ligde ama kante iş disiplini yüksek ve çalışkan bir topçu. Hala iyi oynuyordur tahminimmertens arabistan'dan gelmedi ama bi görmek lazım bilemiyorum bence düşmüştür temposu
Yok öyle bir şey usta.Oyuncudan korkan td yok ki onlarda öyle düşünsünler
Okanın korkaklığı taraftar olarak bize bile sirayet etti her ismi çıkana o yedek kalmaz,gelirse mevcutlardan şu yedek kalmaz diyerek soğuk bakıyoruz
LEmina yilda 25mac oynuyor anca. Onun yerine u23 biri alinsin ve yaninda kante bitti gittiLemina en azından hava hakimiyetini kuruyor kante ve torreira ile o imkansız olur.
5 milyona saido gibi duyulmadik koşan cigersiz birini alsak bile yeterli bence, bitik adama 30 harcamak saçma benceos lazım hem fb almamış olur ne bilim
onyedika gueye gibi heriflere 30 domalmaktan iyidir her türlü. en azından geçici 1 hamle
Dostum bu yaşa kadar nasıl geldin valla bi ara hayat hikayeni okumak isterimYok öyle bir şey usta.
Ak de örnek alıyordu ama getiremiyordu ama saranın six packleri fazla cezbedici sanırımFb'nin yıldızlara yönelmesi hoş olmadı. Bizi örnek almaya başladılar iyice