Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapip edip illa ki Papa Gueyemidir nedir onu aldiracak galiba.

Fofana ismi çıktı. Düşüşte ama tam lazım olan adam tek eksiğimiz çok Afrikalı oyuncu olacak olması olur.

Fofana haberlerinden sonra;

1000144959.webp

Fofananın ikili mücadele ve kazanma oranlarını atacak babayiğit var mı

Fizik mizik yerinde ama kaçak dövüşmüyodur inş

Lookman’i fener alabilir

Bizim yönetim transfer yarisina girdigi zaman herzaman kaybediyor

Fener görüsüyor diye haberler vardi yani bu yüzden bosuna beklenti olusmasin
Her sene şampiyonuz, Şampiyonlar Ligi kozu bizde, buna rağmen adamlardan transfer çalımı yiye yiye bir hal olduk.

Düşünüyorum da, demek ki tam tersi olsa, her sene Fener şampiyon olsa, Fener Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor olsa, ne hale sokarlardı bizi transfer konusunda.

Yani bu kadar başarıya, elinde tuttuğun bu kadar koza rağmen Fener'den transfer çalımı yemek ayrı bir başarı.

Osimhen, Sane, Barış, Yunus. Takımın kaderi bu 4 ismin her maç %100 oynamasına bağlı. Lookman ve Gouri acil gelmesi gerekiyor hatta Icardi yerine bir santrafor da lazım. Buna rağmen hala ön libero gündemi var forumda sağ bek bile yazanlar var delirirsin. Bu takıma en az 2 sene sağ bek ve sol bek alınmamalı fenalık geldi artık buralara milyonlar saçılmasından.
Sağ bek Sol stoper de gerekiyor tabii ki ama mevcut dönemde 3 tane kişi yazabileceksek eğer ki ŞL devam edip etmeyeceğimiz belli değil tabii ki ama özellikle sıkıntı yaşadığımız şeylerin ön alanda kaçan gollerin sonucu yaşadığımız kırılma noktalarında olduğu aşikar. Fener maçında kale ağzında kaçan gol sonrası dönüşünde gol yedik 2-3 dk içinde. Takımın ön alanda üretkenliği barış ve yunustan birisi kötüyse sıçıyor. Acilen bir kanat bir 10 no almamız lazım. 3. seçenek de 6 numara. Sonra ise yedek sol stoper alınmalı. Sağ bek için de rizedeki sağ bek çocuğu alalım yeterli. Yedek forvet işi sene sonuna kalır artık.

Fofana da camış gibi olmuş falan diyolar ne iş

Fransa mt da güncelde fofana mı genduzi mi kante mi daha çok süre alıyo

Emre Belözoğlu: “Rodrigo Becao ile görüştüm. İstanbul seçeneği üzerine kendi kariyeri ve onu yeniden en iyi şekilde sahalara döndürebilmek adına iyi bir konuşma yaptık.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt