Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fofana'da teknik falan yetersiz baya üstüne çok aklı giden bir herif dripling falan iyi gayet de bizde kat edebileceği bir alan olmayacak çoğu maç.Sadece Gueye yada Onyedika çöpü gelecekse tercih ederim ben.Benim de beğendiğim oyuncu normalde ama ben daha farkı profile ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
Diger sablonlara bagli iste dedigim gibi. Yoksa hic öyle kötülenecek adam degil. Dedigin gibi adi cikanlarin en mantiklisi

Bu arada gedson gerçekten hepsinden iyi olur, fofana tam bir ndombele stilinde oyuncu forumun pek beğeneceği bir stile sahip değil öyle bindirmeler yapıp delici işler yapmıyor, ama kesici özelliği var eğer iki os alınacaksa düşünülebilir ama tek os tercihi için mantıklı değil beyler.

galatasarayın teknik direktör üstünde planlama yapacak ismi bellidir

hoca artık teknik direktörlük işini bırakıp ya başkan olmalı ya da sportif direktör

Olursa Fofana mı daha net transfer yoksa Guendouzi mi sizce?

Romadaki pellegrinin durumu ne? O da baya mantikli olurdu 2 seneye kadar cok begeniyordum

Biraz okudul simdi italyanlar Allegri hayatta birakmaz yazmislar

Şu anguissa'ya noldu yav ortalıklarda görmüyorum adamı aniden kayboldu ?

Ulan son kez fofana icin beklentiye girecem bence olur bu herif bize.Enayilige doyamadik anasini satayim alin fofana olur

Tam aradığımız oyuncu. Milan'a gitmeden adı çıktığında çok istiyordum gelmesini. Milan bırakmaz herhalde ama ihtimal varsa hala isterim orada performansı düştü deniyor ama düşmese zaten alamazsın. Tam istediğimiz tarz adam.
Valla milat zirve yarışında bu ve modric müthiş uyum yakaladı verirler mi çok zor bence

Çalhanoğlu sakatlanmış, bizimkiler 20 dakikaya bitirirler transferi artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt