Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sürekli sakatlanmaya başladı, bu 2. sakatlığı sanırım bu sezon.

ne olursa olsun mutlaka merkezden driplingle baskidan cikabilme ozelligi de olan biri bulmaliyiz. yoksa herkes bize 1v1 onde pres ile oynamayi ezberleyecek zaten bunu engelleyen tek sey osimhen ve baris’a alan birakma korkulari.

defansin onunde kazik gibi dikilip geleni geceni bozmaya calisacak bir adama ihtiyacimiz yok zaten biz oralarda beklemiyoruz.

Biz hücumda iş yapamıyoruz, bize hücumcu lazım. Adam geçen, gol atan kanat lazım.
fb maçında bomboş Icardi'ye pas atamayan 2 tane ahrazın peşinden gidiyoruz. Sane'nin etkisini görüyoruz. A++ bir kanat ile oynamak zor bir A+ daha olursa dengeli hücum olur. Çünkü bu iki ahraz ya her topu eziyor ya da her topu kendi aralarında döndürdükleri için Sane'nin etkisini de azaltıyorlar.

Marmoush sanmıyorum olsun city de piyasası iyice düşmesin diye vermez ama ben Marmoush-Lookman arasında Marmoush isterdim

G-iTu96W8AA896u

Demek milanin copu fofanayi cakacaklar bize ha... milanda zaten cakacak yer ariyordu

Sara Fofana orta sahası güzel olur önlerine de Brahim Diaz ya da Lookman, sola da Tel

Yalanda olsa bizim bir Salah işi vardı bir ara ne oldu?

Islıklardan çok etkilenip her maç mı böyle diye İlkay amcaya soruyordu...

Ne masallar ne masallar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt