Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.581
- 3.635
- 648
Fofana bu sene ağır sıçmış sanırım sofa maç reytingleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OlurYüzyüze anlatayım mı usta?
Çok oynamiyorda kalacak semenyoda gelmesine rağmen gecen romano yazmisti.Marmoush sanmıyorum olsun city de piyasası iyice düşmesin diye vermez ama ben Marmoush-Lookman arasında Marmoush isterdim
bu sezon Serie A'da, 90 dakika başına:
- yerde 38.5%
- havada 30.4%
skandal maalesef birazcık
10 milyona versinler o zamanAdam orada uçup kaçsa seninle adı geçer mi? Şu gerçeği bir türlü kabul etmediğinizden herkese çöp çekiliyor sanırsın Barca orta sahasına adam bakıyoruz.
Burada toplayacagıni umalim monacoda at gibi heriftibu sezon Serie A'da, 90 dakika başına:
- yerde 38.5%
- havada 30.4%
skandal maalesef birazcık
10 milyona kendi Ligi'nden adam alamiyorsun masal anlatma10 milyona versinler o zaman
Hakandan da betermiş
Allegri'nin oyun tarzıylan da alakalı birazBurada toplayacagıni umalim monacoda at gibi herifti
sara'ya kac istersin?10 milyona versinler o zaman
Milan'da izlemeyip youtube videolarını izleyenler beğeniyor ve üstüne beğenmeyenlerle dalga geçiyorlar. Hadi bizi geçtim İtalyan takımlarının hazırlık maçlarını bile izleyen elemanın yazdığına güvensinler bari.
bunun yüzündeniyi olsa niye satsın
Sen bu tablolara bakıp mi oyuncu iyi kötü diyorsun maç izlemeyi de boş verdin galiba bir de hoca olmak istiyorum diyorsunHakandan da betermiş
Eyüp aydın ya da bartuğ elmazla kıyaslamak lazım belki onlardan iyidir