Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Satarlar ama indirim falan yapmazlar. 40 milyondan 5 kuruş aşağı ineceklerini sanmamBence satacaklar ya fenere ya bizw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satarlar ama indirim falan yapmazlar. 40 milyondan 5 kuruş aşağı ineceklerini sanmamBence satacaklar ya fenere ya bizw
Mart ortasını bekle o zamana kadar Sara ile devamkeyfine göre oynuyor isterse eskisi gibi oynar
sara-leminaMart ortasını bekle o zamana kadar Sara ile devam
Fiyati bilemem ama daha oncede soylemistim.Sozleşmesi 2027 de bitiyor bir opsiyon vs yoksa oyuncunun da uzatma niyeti oldugunu sanmiyorum.Bu durumda adam 1 sene sonra ocakta istedigi yere imzayi atar.Atalantanin tutumu bana keriz silkeleme gibi geliyo biraz.heriften en az fazla para kazanabilecekleri donem bu kış yaza kalsa 6 ayi kalacak basini alir atalanta.Bana mantikli gelmiyor yani kisacaci atalantanin tutumu.Bilmedigimiz durumlar vardir vs ona bisey diyemem yada atalanta 100 istiyom da der sonucta halen sozlesmesi topcusu ama bi karsiligi olmaz.Yine ucuza salmazlar belki ama bu sartlar soylenildigi kadar zor bir trans gibi gelmiyo bana bakalimPolyannacılık yapmış.
Ha 35 ha 40 alırımSatarlar ama indirim falan yapmazlar. 40 milyondan 5 kuruş aşağı ineceklerini sanmam
Fofana Sarasara-lemina
ilkay
mı
Oulai icin 35 e cıktım kendımceFofana Hütter zamanı ikili orta sahada çok iyiydi Milan'da üçlü orta sahada tam şeyapamadı