Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio Romano: "Açıklamalara rağmen Galatasaray'ın Frattesi'ye olan ilgisi sürüyor. Frattesi, Galatasaray'ın hala hoşuna giden bir oyuncu. Ocak ayı başında durma noktasındaydı, şimdi devam ediyor.

Ocak ayında neden durma noktasına gelmişti; Galatasaray, karmaşık bir satın alma opsiyonu koydurmak istemesiydi. Inter ise 35 milyon euro'luk 4 maç sonra devreye girecek olan zorunlu satın alma opsiyonu istiyordu. Bu mesafe devam ediyor ancak ilgi sürüyor."
Bunlar gidip domalacaklar belli oldu

Bir anon hesapların ahkam kesip başarımızı kucumsemesi kalmamisti o da oldu helal olsun. Siz bu Twitter ulemalarini buraya taşımaya devam ettikçe forumda adam kalmayacak devam edin
Hocam arkadas atmis bana ben de attım yasaklı hesap miydi

Adı geçen oyuncuların hepsi farklı tip oyuncu. Para var planlama yok.

Lokman hakkında çıkan haberlere özellikle 25 milyon verdik mevzusuna inanmıyorum sağır sultan biliyor adamların 40-45 istediğini o yüzden 25 verdik vermediler mevzusu kolpadır teklifi gitmeden de yaparsın oraya gidildiyse daha ciddidir

Lokman hakkında çıkan haberlere özellikle 25 milyon verdik mevzusuna inanmıyorum sağır sultan biliyor adamların 40-45 istediğini o yüzden 25 verdik vermediler mevzusu kolpadır teklifi gitmeden de yaparsın oraya gidildiyse daha ciddidir

Lookman'a insan 25 teklif etmeye utanır bir kere frattesiye o parayı istiyor adamlar : D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt