Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru olmayan bomboş bir yorum

singo uğurcan sane ilkay

çöp mü

bonservis pahalı uğurcan için ve singo için ama çöp denemez

4ü de taş gibi topçu
Bu seneyi kastetmemiş oyuncu olarak ama genel olarak hocam bakis acisini elestirmis sanki. Yani aynı kalitede daha uyguna da bulursun ama.kendini çağın futboluna uygun sisteme ayarla.oyle profosyonel ekip kur demiş diye yorumladım ben

Asıl isimler yarın düşer. İsimleri çıkan haberlere göre tahmin olarak söylemiş. Benim ise adı çıkmamış bir Ricci yada Milan'da şans bulamayan Jashari olabilir mi diye bir düşüncem var bunlar listede son sıralarda vardır diye düşünüyorum. İlk almaya çalışacakları oyuncu bence Ederson onu 30-35 arasına almaya çalışacaklar. Bir de Ugarte ihtimalini yüksek görüyorum. Kanat/10 için ise aklıma gelen bir oyuncu yok Lookman deniyor ama alınabileceğini sanmıyourm.

Göktuğ, aklınca ikidir imalı laf sokma çabasındasın ama bu gerçeği değiştirmiyor bilmeni isterim. Varsa bir görüşün, karşıt fikrin belirt, yoksa rica ederim şuna son ver çünkü sabır testi yok karşında.

Süper kupa için 2 topçuyu yetiştirdiler ve kupaya direkt etki etti dedim, ekmek vereyim banarsın gibi yine imalı bir mesaj attın. Görünen köy kılavuz istemez ama sen herhalde Abd'den göremiyorsun uzak kalıyor sana.

Gidip 5-6 tane oyuncuya teklifte bulunacaklar, menajer önerilerine kucak açacaklar. Kulüpler ile gitmeden temasa bile geçmemişlerdir. 1 aydır yapılan açıklamalar ve gelinen nokta ortada.
Bu iş bilmezliğe karşı 3-4 günde ismi çıktığı gibi bitiren bir rakibin varsa, kusura bakma karşılaştırmayı yaparım. Keşke tersi olsa, Acun gibi birileri olsa da ''Nesyri var, Cenk Tosun var Osimhen'i nerde oynatacağız'' gibi amatörler ve şovmenler ile yarışsak ama durum artık öyle değil.

Bu arada attığın menemen iğrenç gözüküyor bari düzgün bir şey atsaydın.
Herkesin kendisi gibi polyanna olmasini isteyen ilginç bir üye rtaşımız kendisi. Çok çok da garip manasız şeylere takılıyor özür bekliyor falan.

frattesi bizde 1 sene oynarsa millet 6 mı 8 mi derken hoca onu sağ bek yapar ha kesin. hızı ve top taşıması falan da var sallai gibi oluverir bir anda.

orta sahayı 3lü yapmadığın sürece frattesi'den katkı alamazsın hiçbir şekilde.orta sahayı 3lü yaparsan da Barış ve Yunus yedek oturmak zorunda kalır bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt