Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi bari ugurcanı satsa 20 üzeri bir fiyata
Cagne olayının aynısı oldu önce gomis satıldı sonra son gün cagne alındı sonra gomisin yerini gomis ile doldurduk kaç tane forvet aldık kaç para harcadık boşuna
Musleranın yerini de muslera ile doldurur bu yönetim bu bile başarı bunlar için

Lan bu Kante haberleri doğruysa, yazık bu İsmaile yahu. Şahsi görüşüm on numara futbolcu. Gıkı da çıkmıyor savaşıyo forma için. Bizim beyfendiler her transfer dönemi tripteler, ağa paşalarım benim, burunlarından kıl aldırmazlar

Noldu lan Kavukçu yine tıpış tıpış Gardi abinin eline düştün mü beceriksiz herif.

Noldu lan Kavukçu yine tıpış tıpış Gardi abinin eline düştün mü beceriksiz herif.
Gardisiz an itibarı ile 70 milyon soktular kulübe sadece 2 transferden. O kiralık giden sağ bek sol bek stoperleri saymıyorum bile.

Bilmiyorsan bilene yaptır, adamın işine de karışma, haaa amacın piarsa, bak elin adamı 50-60 milyon gömüyor, kılıfınada uyduruyor. Piar böyle yapılır. Onu bile beceremiyonuz. ayrıca yönetici bile değil şuan o elin adamı.

Şuan çıkan hiç bir habere inanmayın uğurcan falan bi yere gitmez medya iyice çomak sokuyor

Bikaç ay önce yayıla yayıla, kadromuz süper olağanüstü uçuyor kaçıyor, çok geniş zart zurt diye canlı yayınlarda konuşan yetkilimiz kimdi ? Şimdi o statda o zeminde Sancez, Lemina falan oyunuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt