Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan sonrası tekrar meteliğe kurşun atacağız muhtemelen, bilmeyen yok herhalde bunu. Dünya üzerinde transfere tek dönemde 130 kağıt para harcayıp da yedeğini geçtim, 11'i bile tam olmayan kaç tane 3 yıl üst üste şampiyon olmuş takım var?

Okan Buruk: "Transfer olacak..Maddi anlamda hiçbir şeye bakmadan Galatasaray'a çok önemli oyuncular gelecek."

Hoca limit sevgi tanimaz diyor.
1000046201.webp

Sane box LEAKED

Reklam gibi reklam

Okan sonrası tekrar meteliğe kurşun atacağız muhtemelen, bilmeyen yok herhalde bunu. Dünya üzerinde transfere tek dönemde 130 kağıt para harcayıp da yedeğini geçtim, 11'i bile tam olmayan kaç tane 3 yıl üst üste şampiyon olmuş takım var?
Gs batarken bu da şmp hoca olarak anılacak

Hayat ne garip di mi

Atalanta'dan alabilirsen anca 1 tane oyuncu alabilirsin fazlası olmaz.Zaten clde sanırım ilk 8deler son 2 maçları da rahat baya o yüzden aynı anda 2 oyuncu hiç kaybetmek istemezler.

okan burukun son aciklamalari baya sikintili

asla yonetilmesi mumkun olmayan bir oburluk var

hoca en ufak emek verecegi potansiyel genc almak istemiyor

tamamen oyuncu mrrkezli bir oyun planliyor belli ki
Çünkü adamda taktik bilgi kısıtlı. Kaliteli oyuncu kendi kendine sorun çözüyor, buna gerek kalmıyor.

O zaman tam tersini soralım. Dünyada 14 senedir şampiyon olamayıp CL ye gitmeyip 100m+ her dönem harcayan ama ceza yemeyen kaç takım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt