Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.426
- 72.972
- 5.188
Brahim diaz
Manu kone
Muriqi
Achempong
Bunlar alınsın kafidir
Manu kone
Muriqi
Achempong
Bunlar alınsın kafidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arap şeyhlerinin içtiği su mu o?Tansel'e göre Kante yarım sezon 5.5 m euro sonraki sezon 11 m euro alacakmış sudan ucuz.
Okan’ın bir şey bildiği yok, ederson dediği saat, ederson fb ile sözleşme imzalıyordu. Yine her zamanki gibi yönetimi savunuyor. Şu an Dursun dahil kimin Galatasaray’a geleceğini kimse bilmiyor. Çünkü bir plan program yok. Rastgele önerilen bir iki isimli topçu 60-70 milyona çakacaklar. Olan bu.. koşun komşular Galatasaray’ı soyuyorlar…Okan böyle konuşuyorsa bitmeye yakın isimler var yoksa hayatta böyle bir açıklama yapmazdı ama çok elit diyince de beklentiler tavan yaptı gibi artık Rodri Kimmich bekleyecek taraftar ulan bir şeyi de ayarında yap be adam
Off Diaz gelse sahane olur.Brahim diaz
Manu kone
Muriqi
Achempong
Bunlar alınsın kafidir
Muriqiyi yedeğe aldım icardiyi yolladım, sakatlanmayan taş gibi adam en azındanOff Diaz gelse sahane olur.
Muriqi elit degil. Sorloth daha elit diyelim.
Ben icraata Bakarım. Her defasında söylemi degisiyorFb maçı ve sonrasındaki eleştiri ve sert tepkiler hocanın da düşüncesini değiştirmiş önceden kadrom yeterli 28i nden sonra bakacaz diyen adam şimdi parasına bakmadan elit oyuncu alacağız diyor en azından aklı başına gelmiş tabi bunun için illa yenilmem gerekiyor demek ki
Orta sahaya2 oyuncu sec o zaman Kavukcu onlari bu hafta getirsin.
Tor ve sançez hariç iyi kadro heRestes
Singo davinson Van Dijk Hall
Torreira Reijnders Gravenberch
Sane Osimhen Kenan Yıldız
Parayı görünce Barış Yunus munus hepsini sattım
Italyan maliye bakanligini sevindirecegiz.Goygoy bir tarafa italyadan en az bir 70m lik olacaz gibi duruyor 2-3 adama.
Muriqi
Bunlar alınsın kafidir

Tor ve davinson bu kadroda başka oynarTor ve sançez hariç iyi kadro he
Kaledeki salağı tanımıyom bi tek