Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para harcatiyor diye adami elestiren adamlar haftalardir lookman gelsin bernardo silva gelsin diyorlar

Neyle gelecek bu oyuncular elma armut karsiliginda mi gelecekler

Bu kadar harcama’ya bende karsiyim ama rekabete devam etmek istiyorsak rakip ten dolayi buna mecburuz anlayin bunu artik

Sinirsiz bir bütce var karsimizda,dünyanin en pahali teknik direktörü mourinho geldi mesela

Rakip taraftarlarin nefreti yetmezmis gibi üstüne bir de kendi taraftari cikti

Aynisini son döneminde fatih hoca’ya da yaptiniz adama etmediginiz hakaret kalmadi bu kadar da nankör olmayin

lan çok fazla domalacak gibiyiz. Mehmet Şimşek e söyleyelim gümrük vergisi filan getirsin bari.

İşte eski dönemler geride kaldı Onur renktaş. Bak Beşiktaş hataya düştü yamuldu toparlayamiyor. Bak TS ye yarisamam ama yetiştirip basamak görenlerle acaba bişey yapar mıyım ki diyor bu ülkede kimse batmıyor maaşları ben almıyorum ben iyi topçu isterim
BJK ve TS örneği çok doğru değil bence, ha BJK totalde yine nerdeyse bize yakın harcamıştır son 5 yılda ama asla biz ve suyun karşı tarafı kadar gelirleri yok. Yani özellikle BJK son kurşunlarını Orkun ile filan attı muhtemelen.
Ben harcamaya asla karşı değilim, ama bizim yaptığımız harcamalar boyumuzu aşabilecek seviyelere geldi, sağ beke 30 sıkmak filan delilik mesela. Ya da kaleye 30 bilmem kaç vermek. Yani aldığımız adam da genç değil. PL takımı harcamaları bunla. Üstüne karavana oranı da çok yüksek. Jelert, Franky, Cuesta, Angelino, Köhn, Oliveira (1 yıl sonra as oyuncu özelliğini kaybetti), Tete filan var oğlu var. Kiminde fazla zarar etmedik, kiminde girip girmediğini zaman gösterecek, kimisinin girdiği ise net belli (Jelert) ki buraya Sara'yı da eklerim. Ödediğimiz bonservis kadar performans alamadık ondan da. Şimdi bugün çıkmış yine yarın yokmuş gibi harcama yapacağız demeye getirmiş. Güvenip de kadro planlaması yaptırılacak birisi mi sence Okan Buruk?
Yani sadece yaz döneminde harcadıklarımızla millet sıfırdan 11 kuruyor. Kaliteli adam getirmek için bu kadar harcamaya asla gerek yok ki en çok katkı aldığımız adamların ne kadara geldiği de zaten ortada.
İşin özü, harcamakta sorun yok. Harcayalım, ama boyumuzu aşmadan ve doğru isimlere harcayalım. Aksi, hoş olmayan şeyler vaadediyor.

Lookman dedim de olmaz ya anca fbnin almaması işimize gelir.4231te gelip forvet arkası oynarsa söver herkes ama fb alıp fv oynatsa o zaman da biz niye almadık diye sövülür

İyi oyuncular gelirse dediğim gibi fener mağlubiyeti hayırlı olacak

BJK ve TS örneği çok doğru değil bence, ha BJK totalde yine nerdeyse bize yakın harcamıştır son 5 yılda ama asla biz ve suyun karşı tarafı kadar gelirleri yok. Yani özellikle BJK son kurşunlarını Orkun ile filan attı muhtemelen.
Ben harcamaya asla karşı değilim, ama bizim yaptığımız harcamalar boyumuzu aşabilecek seviyelere geldi, sağ beke 30 sıkmak filan delilik mesela. Ya da kaleye 30 bilmem kaç vermek. Yani aldığımız adam da genç değil. PL takımı harcamaları bunla. Üstüne karavana oranı da çok yüksek. Jelert, Franky, Cuesta, Angelino, Köhn, Oliveira (1 yıl sonra as oyuncu özelliğini kaybetti), Tete filan var oğlu var. Kiminde fazla zarar etmedik, kiminde girip girmediğini zaman gösterecek, kimisinin girdiği ise net belli (Jelert) ki buraya Sara'yı da eklerim. Ödediğimiz bonservis kadar performans alamadık ondan da. Şimdi bugün çıkmış yine yarın yokmuş gibi harcama yapacağız demeye getirmiş. Güvenip de kadro planlaması yaptırılacak birisi mi sence Okan Buruk?
Yani sadece yaz döneminde harcadıklarımızla millet sıfırdan 11 kuruyor. Kaliteli adam getirmek için bu kadar harcamaya asla gerek yok ki en çok katkı aldığımız adamların ne kadara geldiği de zaten ortada.
İşin özü, harcamakta sorun yok. Harcayalım, ama boyumuzu aşmadan ve doğru isimlere harcayalım. Aksi, hoş olmayan şeyler vaadediyor.
Kaleci ve bek işinde fena avucladik zaten. 10m dan 6 topçu 20m dan 3 topçu alınırdı valla

Okan transfer edecegi oyunculara ogluna baktirmiyorsa ben de birsey bilmiyorum. Futbol aklimiz Okan’in oglu!

Sola tam mertens tarzi kafamda bir isim var ama ekibinde ikonik bir adam o yuzden zor.

Galatasaray kalibresinde ki bir takımın

1 superstarı olur max 2
7-8 elit A topçu
ilk 11 de oynayabilen 3-4 fişek gibi satabileceğin genç
bunlar yabancılar

türklerde ise

3-4 tane Abi Galatasaray kültürünü bilen
Arka koltukda değilde otobusun en önünde oturanından
2-3 tane NET 11 topçusu
gerisi Altyapı topçun

Galatasaray kültüründe Kaptan ise bu kültürde yetişmiş en eski Galatasaraylı Abi olmalıdır

sağlıklı bir Galatasaray kadrosu böyle olur

bizde 3-4 fişek gibi genç eksik!
Kaptan yanlış
Ne yazık ki Galatasaray kültürünü bilmeyen Türklerde var!

En kötüsü ise 40 senedir Galatasarayda olup bunu bilmeyen bir hoca O L A M A Z

Ayriyeten Galatasaray futbolcusu, hırslıdır, savaşır, omzu çıktığında yine sahaya girer oynar, ruhunu ortaya koyar, sinmez sindirir, rakibe karabasan gibi çöker, isyan eder, yeri gelir 11 ay para alamaz ama yinede avrupaya çıkar henryli, bergkamplı, overmarslı, vieralı takımı yener, 2-0 geriye bile düşse 3-2 ile maçı çevirir o korkuyu düşmana gösterir!

Hocası bunları barındırmadığı için futbolcusuda aynıdır ne yazık ki
herşey hocada başlıyor! Cıvıklığın sebebi bu

Ne yazık ki fakir dönemimizde elit futbolcular alamıyorduk yıllarca bunun hayalini kurdum
tam olduk dedim bu seferde okan buruk denen adama takıldık

onun için yazık ki ne yazık şu tam ideal Galatasaraya yaklaşmışken bu adam hocası oldu Galatasarayın

çok yazık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt