Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft hocamı çok özledim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
IMG_4931.webp

Bende para harcanmamali diyorum zaten ayni fikirdeyim ama tam aksine rakip harciyor genis kadro kuruyor bizde eksik kalmayalim fikrine de saygi duyuyorum

Alacagin adam kim olursa olsun lemina torreira seviyesinde olmasi lazim mesela orta saha icin cünkü berkan seviyesinde olursa ozaman berkan neden gitti
para harcansın ama 40 bonservis 10 maaş değil

15 bonservis 1.5-2 milyona adam bulunmalı, kimse yok falan demesin

takım yaşlanıyor bi anda batarız hiç nolduğunu anlamadan

Adın Bayern Real falan filan değilse beke stopere ön liberoya o paralar fazia bence. O paralar bu tarz boktan liglerde ileri hat için verilir
Bayern bile 30-40 verirken kılı kırk yarıyor bir tarafımızda patlarsa işin içinden çıkamayız diyerek. Bizim bir sağ beke 30 vermemiz, PL'de herhangi bir takımın 70 vermesine filan eşit direkt, mali anlamda. Fark ise, onlara 70 girse de bir şey olmaz, ama bize olur. Olan oldu tabii, yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra iyi performans vermesini umacağız.

Rdas yanlış anlama da sen de 2505 mesaj atmışsın 2500 mesaj direkt Okan Buruk diye başlıyor üşenmedim baktım
Haklısın renkdaş, nefretim oldu kabusum oldu bu adam; bana göre Galatasaray ile başarı arasındaki engel gibi duruyor.
Guendouzi 20 milyon civarı bize teklif ediliyor, 2 defa hemde. Ancak ikisinde de bu beyefendi onay vermiyor. Rakip alıyor ve bizim müzemizde olması gereken kupa şimdi rakibin müzesinde. Ve sadece kupa değil, yensen adamlar sittin sene belini doğrultmayacaklar. Başkanları kokainci çıktı; artık umut bağlayacakları bir zengin işadamı da kalmadı. Kaybetseler tam sirke dönecekler, ama yapamadık, engel olan da bu adam. Geçen yıl leminayı AL kadrosuna alsa iş tamamen farklılaşacakken o gitti Curstayı aldı.. vallahi haklısın.. bu adam hiçbirşeye değmiyor, ancak bugünlerde tek oyalandığım tesellim olduğum da işte Galatasaray.. ve bu adam bunu da elimden alıyor. Anlıyor musun?

5 Şubat 2026 da Okan Buruk: Taraftar transferde aceleci davranıyor görüştüğümüz çok önemli isimler var

Bende para harcanmamali diyorum zaten ayni fikirdeyim ama tam aksine rakip harciyor genis kadro kuruyor bizde eksik kalmayalim fikrine de saygi duyuyorum

Alacagin adam kim olursa olsun lemina torreira seviyesinde olmasi lazim mesela orta saha icin cünkü berkan seviyesinde olursa ozaman berkan neden gitti

ben de bu mantığı söyle devam ettiriyorum

rakip harcıyor biz de harcayalım ok

o zaman avrupada rezil olmayacağımız aybı elitlikte bir hoca ile devam edelim paraya biraz daha kıyıp

Elitlik mertebesine çıktıysak hocamizida elit seçelim oyuncularimiz gibi.
Bizde biraz beyin olsa gider sağlam td getirir mevcut oyunculardan max verim alır herkesi kucağa oturturuz harcanacak 50-100 milyonu da yazın hocamıza imkan olarak sunarız

Ama yok

Okana harcayacaz o 100ün ömrü de 6 ay olacak, yazın bi 150 daha, sonra bi 500 daha

Haklısın renkdaş, nefretim oldu kabusum oldu bu adam; bana göre Galatasaray ile başarı arasındaki engel gibi duruyor.
Guendouzi 20 milyon civarı bize teklif ediliyor, 2 defa hemde. Ancak ikisinde de bu beyefendi onay vermiyor. Rakip alıyor ve bizim müzemizde olması gereken kupa şimdi rakibin müzesinde. Ve sadece kupa değil, yensen adamlar sittin sene belini doğrultmayacaklar. Başkanları kokainci çıktı; artık umut bağlayacakları bir zengin işadamı da kalmadı. Kaybetseler tam sirke dönecekler, ama yapamadık, engel olan da bu adam. Geçen yıl leminayı AL kadrosuna alsa iş tamamen farklılaşacakken o gitti Curstayı aldı.. vallahi haklısın.. bu adam hiçbirşeye değmiyor, ancak bugünlerde tek oyalandığım tesellim olduğum da işte Galatasaray.. ve bu adam bunu da elimden alıyor. Anlıyor musun?
Kısmen anlayabiliyorum lakin mevcut durumda Okan Buruk %30 filan sorumlu bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt