Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.216
- 23.733
- 2.393
Yedek forvet için iyi profil gibi geldi bana. Pivot santrofor olarak osimhen'in yedeği işte..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif yıllık 4 milyona lookmanBCT: Fofona için Milan'ın istediği bonservis Guendouzi'nin bonservisinde daha azmış sanırım 25 milyon euro civarı bir para istiyorlarmış.
Yabancı siniri izin vermiyor ne yazikkiYanlız bu marzionun yazdığı 4 isimde birbirinden farklı ve bize lazım olan mevkiler
Fofana 6 numara
Frattesi 8
Lokman kanat
Keinan forvet
4ünüde mi alıyoruz acaba

Aslında forvet almasak bile olabilir lookman forvet oynuyor diye biliyorum oside var barışta var o noktada sorun yaşamayızLookman mevzu olduğundan genç almak zorundayız forvete
Kenan menan yalan o yuzden
İmkansız yabancı kontenjanı doluYanlız bu marzionun yazdığı 4 isimde birbirinden farklı ve bize lazım olan mevkiler
Fofana 6 numara
Frattesi 8
Lokman kanat
Keinan forvet
4ünüde mi alıyoruz acaba
Yusuf’u falan göndeririz çıkarız birilerinden yaYabancı siniri izin vermiyor ne yazikki
Yusufu falan göndeririz yabancı sayılıyor o çıkarız birilerindenİmkansız yabancı kontenjanı dolu
2002 kuralı var broYusuf’u falan göndeririz çıkarız birilerinden ya
O sene İtalya pazarındaki en hypelı adamdı, en azından beklenti büyüktü ama çok uzağında kaldı.can sıkıntısından Frattesi'yi olumlamaya çalıştım
bu herif Sassuolo'da acayip iyi oynamış
tam aradığımız herif gibi oynamış
Sassuolo o dönem 4-2-3-1 oynamış, kanatlarda ters ayaklı Hamed Jr Traore ve Berardi
forvet arkasında Raspadori, ileri uçta Scamacca
çift pivotta Maxime Lopez ile oynamış. Lopez defansif yükü çekmiş büyük oranda, fakat Frattesi'nin de defansif istatistikleri hiç fena değil
baya mesafe kat ediyormuş ve ikili mücadelelerde iyiymiş
bilemiyom birden ısındım bu transfere
zaten o dönem bir sürü kulüp yarışmış ve Inter almış
şimdi bile Juventus ve Roma baya istiyor
Inter'in orta saha kurgusu çok farklı, oraya adapte olamamış olabilir
Ayrıca Inzaghi aşırı evlatçı ve rotasyon düşmanı bi hoca
Favorilerini kesip de çocuğa düzgün bir şans vermemiş de olabilir
Bu transfere hayvan gibi sıcağım artık
Maaşı bence zaten düşük olamaz. Herif Inter'de 3m net garanti maaş alıyomuş. Bizim 4'ten az vermemiz zor
Bonserviste biraz fiyat kırabilmeliyiz ama. Şartlı opsiyonlu kiralık taksitli total paket 25'e bitebilir bu transfer
Sallaiyide kıyamıyorum ya iş görüyor baya olmadık maçlarda gol falan atıyor yaa o katkıyı alacağımız adam da bulamayız2002 kuralı var bro
Ben olsam sallaiyi falan direkt yollarım genç gurbetçi sagbek alirim
DoğruSallaiyide kıyamıyorum ya iş görüyor baya olmadık maçlarda gol falan atıyor yaa o katkıyı alacağımız adam da bulamayız
Gerilemiş demek ne kadar doğru bilemedim. Verilen rolle de alakası varO sene İtalya pazarındaki en hypelı adamdı, en azından beklenti büyüktü ama çok uzağında kaldı.
Defansif açıdan da çok gerilemiş.
İkisinin 23 yaşaltı olması lazım o oyuncuların hepsi 25+ oyuncularYusufu falan göndeririz yabancı sayılıyor o çıkarız birilerinden