Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah K Milano dönüşü önceden haber verdiği gazeticilere açıklamalarda bulundu. "Başta Milano belediye başkanı olmak üzere bütün kulüp yetkililerine teşekkür ederim bizi çok güzel ağırladılar. Futbolu çok seviyorlar, iyi anlaştığımızı düşünüyorum. En azından tercüman öyle söyledi. Galatasaray'da transfer bitmez. En iyisini alacağız. Ama bir Duomo yapmışlar çocuklar görmeniz lazım öffff yok böyle bir şey" diyen kavukcu tatil raporunu ve çektiği fotoğrafları başkana sunmak üzere Kemerburgaza geçti.

Yönetimin elit anlayışı bana uymuyor kendi paranızı boyle harcar misiniz şirketinizde

Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.

Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Hocan 11 kişi yeter 3 tane de ortalama sonradan girecek oyuncu olsun kafasında olursa bu kaçınılmaz ki.

Yedekteki adamı da her an ilk 11 olabilecek dakikayı ve hissiyatı vermediğin sürece bu kaçınılmaz. Çözümü bizim açımızdan yok.

1768370302363.webp

Bu ne ya

Bizim transfer politikamız neden her yıl böyle oluyor? Neden sürekli 30–40 milyonluk oyuncuların peşinden koşup boş yere zaman harcıyoruz? Fiyatlar düşmüyorken neyi bekliyoruz? İstediğimiz oyuncunun takımını, yerine başka bir futbolcu alıp onun yedek kalacağını kabul etmesiyle mi ikna etmeye çalışıyoruz, yoksa “belki fiyat düşer” diye mi umut ediyoruz?

Bu “elit” futbolcu sevdası neden bitmiyor? Git, 10–15 milyonluk oyuncuların peşine düş bastır parayı, al getir. Sanki o futbolcular bizim ligimiz için yeterli olmayacak mı?

Dün maçı izleyemedim. Okan Hoca alt yapıdan hiç oyuncu 11’e koymamış. Gerçekten kendini bi sorgulasın artık. Yusuf denen gamsızı oynatmış,alt yapıdan 1 tane oyuncu yok.

Yaptığım derin FM profiline bakma analizim ile şunu net şekilde söyleyebilirim ki, Keinan denen adam Kutucu ile denk bir adam. Bunu öneren menejer/scout/antrenör her kimse şimdi alın kellesini.

Apo ile Gardi barışma faslını geçtiyse bugün bir aksiyona geçerler inşallah

Dün maçı izleyemedim. Okan Hoca alt yapıdan hiç oyuncu 11’e koymamış. Gerçekten kendini bi sorgulasın artık. Yusuf denen gamsızı oynatmış,alt yapıdan 1 tane oyuncu yok.
Adam belki yönetime yedeklerin yetersizliğini göstermek istemiş olabilir diye düşünüyorum sosyal medyanın tepki göstereceğini düşünmüştür ya

Finansal olarak kisa donem icin bir kaynak saglandi bu avanaklarin elinde car cur oluyor. Kaynakta bugun var yarin yok. Para akisi boyle devam etmeyecek o kesin.

Milano'dan eli boş dönerse transferin son günü Cuesta ayarı 2-3 adam gelir, hocamız da çok zeki öyle bir açıklama yaptı ki ben Milan başkanı olsam Fofana için +10m yazarım

Bunu nerde dedi mesela?
Okan Buruk: "Galatasaray tarihinin en başarılı transfer dönemini geçirdik. İstediğimiz bütün oyuncular alındı. Kadro yapmakta zorlanacağım. Çok güçlü, çok kalabalık, çok değerli bir takım oluşturduk. Artık top bende, bundan sonrası bende."(NOW)
Buyurun, çok daha fazlasını demiş hatta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt