Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sikotun belirledigi topcular alinmali!!!

Okan onlari oynatmazsa onu kovup yerine her topcudan verim alan sistemi olan biri gelmeli

Buzlari eritme yemegi bittiyse artik transfere gecsek?

son 3 yılda futbol değişti, torreira gibilere yer yok bunu ne zaman anlayacağız acaba. ne top sürebiliyor ne adam eksiltiyor, badou tarzı adamlar karşısına gelince sümük gibi atıyorlar kenara
Onun için yanına Gündüz veya Gedson tarzı birisi lazımdı. Torri çoğunlukla adam topu aldığı anda topu kapabiliyor yani tam aksiyona başlamamışken. Onu da yapamadığı zaman orta sahada devasa boşluk oluşuyor. Zaten yanındaki Sara filan da rahatça geçiliyor. Mertens de iyi kötü geriye koşu atıyordu. Oraya Gündüz gibi motoru durmayan, rakibi takibi sürdüren, alan kaplayan birisi lazımdı. Lemina da eskisi gibi değil. Sakınarak oynadığı çok belli.

son 3 yılda futbol değişti, torreira gibilere yer yok bunu ne zaman anlayacağız acaba. ne top sürebiliyor ne adam eksiltiyor, badou tarzı adamlar karşısına gelince sümük gibi atıyorlar kenara
şu olayı anlayan kaç kişi var merak ediyor
zorla lemina geldi de bir şeye benzemişti ortaha saha
alan kaplamayan, mesafe katedemeyen orta saha devri bitti.

Milan oyuncu almadan yerine kimseyi vermez bu arada geçen sene Morata'yı bile almadan vermediler şimdi Allegri varken daha büyük sorun Allegri öyle manyak bir adam ki oyuncuyu maça çıkıp beğenip,beğenmeme durumuna bile gönderebilir.Goretzka işi de yalan bence , Milan o kadar maaş vermez ona

Fofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.

Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Yani rahat 5 maçını izledim hepsinde vasat altı oynadı. İsteksiz, bıkkın bir vücut dili vardı. İkili mücadelelerde falan böyle kolay bırakıyordu.

Şimdi adam gelir iyi performans verir beni burada çarmıha gererler :red: ama fiziksel vs. net ciddi bir düşüş var kısa vadede hemen performans vermesi bence çok zor.

İstatistiklere baktım ilk geldiği sezon Milan'da fena top oynamamış ama bu sezon belki hocanın oynattığı oyun ile de alakalı olabilir pek iyi performanslar vermedi.

Ayrılıp bir yere gitmezse fena halde Ndombele vibe veriyor maçlarda. Bu arada şu halinde bile bize sekmez ülkesine döner diye düşünüyorum.

Singo nerede ya sakatım diye Afrika'ya mı kaçtı?

Okan’ın parasına bakmayacağız açıklaması skandal.

Okan hoca kamera karşısında çok kötü bir iletişimci maalesef. Televizyondaki röportajlarını da hiç beğenmiyorum.

Aslında biliyoruz ki demek istediği kulüp olarak ne gerekiyorsa yapacağız vs ama sanki petrol kuyusu bulduk milyon Euro’larımızı saçmak istiyoruz özellikle en pahalısını alacağız gibi bir demeç

Okan hoca kamera karşısında çok kötü bir iletişimci maalesef. Televizyondaki röportajlarını da hiç beğenmiyorum.

Aslında biliyoruz ki demek istediği kulüp olarak ne gerekiyorsa yapacağız vs ama sanki petrol kuyusu bulduk milyon Euro’larımızı saçmak istiyoruz özellikle en pahalısını alacağız gibi bit demeç
Vallah ben taraftar olarak dünkü açıklamasından sonra bir Rodri bekler hale geldim

Aslında biliyoruz ki demek istediği kulüp olarak ne gerekiyorsa yapacağız vs ama sanki petrol kuyusu bulduk milyon Euro’larımızı saçmak istiyoruz özellikle en pahalısını alacağız gibi bir demeç
Yaklaşık 2006'dan beri her hocanın basın toplantısını izleyip dinlemişimdir.

İki adam hariç biri Okan diğeri Torrent. Resmen 4 yıldır koskoca Galatasaray hocasının açıklamalarını ciddiye alıp 5-10 dakika tahammül edip izleyemiyorum.

Özelliklede Y. Boys maçı öncesi ve sonrası konuşmalarından sonra artık hiç tahammül edemez hale geldim. O günden beri şampiyonluk yayınları dahil hiçbirini izlemedim.

Okan hocanın sene sonu ayrılması ve bi 5-10 sene sonra çok daha tecrübelenmiş ve Avrupa görmüş halinin yeniden takıma gelmesini isterim.

Bana göre Fatih Terim kendi prime dönemini bence ŞL’de çeyrek yaptığı dönem yaşadı. Çooook daha tecrübeli, olgunlaşmış bir hocaydı.

Aynı hikayeyi OB ile yaşarız diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt