- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.201
- 5.003
Amaç almak değil bize engel olmakfb götüne mi sokacak o kadar ortasahayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaç almak değil bize engel olmakfb götüne mi sokacak o kadar ortasahayı
Sanki başkan kendisi.Her konuşmasında iyice batıyor.Okan’ın parasına bakmayacağız açıklaması skandal.
Artik yas kriterini gectik bence 28 yasinda da olsa Lookman suan Osimhenle beraber Afrika kitasinin en iyi 2 oyuncusundan biri.40 milyon euro verilecekse satabilecegimiz bir kanat olsun isterim 25 yasinda olsaydi Lookman hic dusunmezdim mesela ama 28 yasinda 2-3 sene oynasa Arabistan harici kimseye satamazsin. Bizimde satis becerimiz zaten ortada
Erimedi buzlar daha, biraz daha zaman lazimBuzlari eritme yemegi bittiyse artik transfere gecsek?
İtalyada saat 11 şuan oldu, 12 ye alarm kurmuş uyuyor dahaKavukçu saat 11:00 gibi late breakfast’a inmiş. Şimdi kahvesini yudumluyordur
yok mu ulan Erden Timur gibi karizmatik iş bitiren yönetici
Bunlarda iş bitiriyor Furkanım, Can Armando Güner geri dönmüşyok mu ulan Erden Timur gibi karizmatik iş bitiren yönetici
Ayın 18 ini ve sonrasini bekliyorlardır bizimkileryok mu ulan Erden Timur gibi karizmatik iş bitiren yönetici
yok mu ulan Erden Timur gibi karizmatik iş bitiren yönetici
Oluru var bencedeLookmani almaya gittiler
Elit dedi adam
Aral Şimşir de listede zaten merak etme.onu da arkadaşım söyledi
Açıkçası goundozi de kante de umrumda değilBen ilk transfer donemine girdigimizde tedirgindim sonra fb maglubiyeti sonrasi Gardiyle is yapmaya baslayinca rahatladim.O adamdan elit adamlar gelir.Kante Gundizi felan almalari da iyi oldu fb nin bizimkiler papucun pahali oldugunu gorduler cunku sacma sapan 28 i felan gibi aksam pazarina kalmayiz artik