Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Fofana için 25 milyon euro'yu gözden çıkardı. Milan’ın ise pazarlık masasına 30 milyon euro ile oturduğu belirtildi. (Nevzat Dindar)

Fabrizyodan ucretli menajer reklamı

Rizespor, eski Manchester City oyuncusu Adedire Mebude'yi Westerlo'dan 4,5 yıllık sözleşmeyle transfer etti. Bugün tüm belgeler imzalandığı için menajer David Moss ile anlaşma sağlandı. [Fabrizio Romano]

40 milyon euro verilecekse satabilecegimiz bir kanat olsun isterim 25 yasinda olsaydi Lookman hic dusunmezdim mesela ama 28 yasinda 2-3 sene oynasa Arabistan harici kimseye satamazsin. Bizimde satis becerimiz zaten ortada
Artik yas kriterini gectik bence 28 yasinda da olsa Lookman suan Osimhenle beraber Afrika kitasinin en iyi 2 oyuncusundan biri.

40 milyona kanat alacaksak mesela, hem 2003 dogumlu

1768384214311.webp

Ben ilk transfer donemine girdigimizde tedirgindim sonra fb maglubiyeti sonrasi Gardiyle is yapmaya baslayinca rahatladim.O adamdan elit adamlar gelir.Kante Gundizi felan almalari da iyi oldu fb nin bizimkiler papucun pahali oldugunu gorduler cunku sacma sapan 28 i felan gibi aksam pazarina kalmayiz artik

hadi artık sayfalar 5 er 5 er atlasın bir sürü güvenilir kaynaklı haberler gelsin inşallah

Ben ilk transfer donemine girdigimizde tedirgindim sonra fb maglubiyeti sonrasi Gardiyle is yapmaya baslayinca rahatladim.O adamdan elit adamlar gelir.Kante Gundizi felan almalari da iyi oldu fb nin bizimkiler papucun pahali oldugunu gorduler cunku sacma sapan 28 i felan gibi aksam pazarina kalmayiz artik
Açıkçası goundozi de kante de umrumda değil

Biz süper kupayı kazansak demekki kiralık idare eder adamlar gelecekti

Ya da atleticoyu yensek veya puan kaybetsek o vakit bi kıpırdama olacaktı.Ha o zaman da kimi alabilirsin tartışılır duruma gore

Açılın 100 yılın tespitini yapmaya geldim (100 yılın olmasa bile en azından 3 yılın tespiti)

Para bollaştıkça transferde saçmalamaların artmasının temel sebebi bence alınabilecek oyuncu havuzunun da genişlemesi.

Örneğin orta sahaya harcayacak sadece 10 milyon euromuz olsa, ona göre kısıtlı bir havuz olacak ve haliyle arasından en iyisini seçmek kolaylaşacak.

Ama orta sahada 30'a kadar çıkabiliyorsak;

- 40-45'lik adamı bi şekilde 30'a çözebilir miyiz
- 30'a buna alacağımıza şunu alabilir miyiz
- bu adam 15'lik ama 25-30 verip daha iyisini alamaz mıyız

Derken işler çorba oluyor. İşte tam da bu sebeple hem bir kulüpte PARA YÖNETİMİ üzerine çok tecrübeli hem de sadece ama sadece alınacak oyuncuları belirleyecek ve listelemeyi yapacak "bunun adı illa Sportif Direktör olmak zorunda değil" bir futbol aklı şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt