Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.956
- 10.212
- 2.168
Aslında hem Erayım hem de @Furkan Kaya ikisi de kalın üye olmalıydıRütbemin elit üye olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında hem Erayım hem de @Furkan Kaya ikisi de kalın üye olmalıydıRütbemin elit üye olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Transfer istiyom.
Peki bu transferleri husnü gorebilcek mi o da var.
Ben de erkek olduğunu öğrendimGalatasaray Avrupa Kitasinda forma giyen bir oyuncuyla gorusuyor daha fazla detay veremem
bende 40 yas alti oldugunun bilgisini aldimBen de erkek olduğunu öğrendim
Ali Naci yürü git. Barışı kesecek yunusida kesebilecek oyuncu lazım bize.Malesef aynı fikirdeyim.
Ali Naci Küçük: "Lookman için Atalanta kulübünün istediği bonservis bedeli 40 milyon euro. Oyuncunun istediği maaş 9 milyon euro. Galatasaray şimdi Barış'ı mı kesecek, Sané'yi mi kesecek, Yunus'u mu kesecek? 30 yaşına yaklaştı artık Lookman. Artı Lookman Premier Lig'de yapamamış, Almanya Lig'inde yapamamış, Atalanta'da teknik direktörüyle kavga etmiş. Bazen havuza bir oyuncu düşüyor ve Messi-Ronaldo muamelesi görüyor.Ben Lookman'ın, Osimhen vari o bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Ve Galatasaray bu transferi 40'lara falan yapmamalı bence. Barış'ı satacaksan olur. Barış'ı satma gibi bir aksiyonun var mı? Yok. Sané? Yok. O zaman Galatasaray'ın orada rekabeti artıracak, skoru değiştirebilecek, Barış'ı zorlayacak bir isme ihtiyacı var
Yapay zekaya yazdırmadıysa adam değilimMalesef aynı fikirdeyim.
Ali Naci Küçük: "Lookman için Atalanta kulübünün istediği bonservis bedeli 40 milyon euro. Oyuncunun istediği maaş 9 milyon euro. Galatasaray şimdi Barış'ı mı kesecek, Sané'yi mi kesecek, Yunus'u mu kesecek? 30 yaşına yaklaştı artık Lookman. Artı Lookman Premier Lig'de yapamamış, Almanya Lig'inde yapamamış, Atalanta'da teknik direktörüyle kavga etmiş. Bazen havuza bir oyuncu düşüyor ve Messi-Ronaldo muamelesi görüyor.Ben Lookman'ın, Osimhen vari o bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Ve Galatasaray bu transferi 40'lara falan yapmamalı bence. Barış'ı satacaksan olur. Barış'ı satma gibi bir aksiyonun var mı? Yok. Sané? Yok. O zaman Galatasaray'ın orada rekabeti artıracak, skoru değiştirebilecek, Barış'ı zorlayacak bir isme ihtiyacı var
Ne alaka lansane ile lookman'ı takas edelim
Fb kante guenduzi alırken ismail yüksek'i mi kesecek diyor mu. Veya asencio alırken talisca'yı kesecek diyor muMalesef aynı fikirdeyim.
ne bilim abi ali naci kimi keseceksin demiş bende o zaman takas edelim dedimNe alaka lan
Ayni fikirde degilim renkdas Osi ile Lookman birbirini tamamlayan oyuncular ki bence suan Afrikanin en iyi 2 oyuncusu onlar.Osimhen 27 yasinda Lookman 28 yani o mantikla bakarsak Osimhende yanlis transfer 40 verilir verilmez orasi ayri bir konu Lookman suan bize cuk oturur hucuma da hareket getirir.Malesef aynı fikirdeyim.