- 23 Temmuz 2011
- 75.168
- 50.783
- 4.693
Ugurcan
Sallai Konate Vdijk Jakops
Thuram Reijnders
Sane Batrakov Barış
Osimhen
Hayaller paris
Sallai Konate Vdijk Jakops
Thuram Reijnders
Sane Batrakov Barış
Osimhen
Hayaller paris
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ai gibi duruyor acikcasi ama yine de harikulade yav.Klas iş olmuş
Mertens bile olsa performansı ikiye katlanırdı netLeroy Sane'den asla vazgeçilmemeli
Onun performansını Bernardo Silva gibi bir 10 no alarak yükseltebilirsiniz oyun içinde iyi bir ikili oluşturacağı birini arıyor çok net
Piyasa kizistirma haberi de yapılmış
Arda Okan iyi lan geniş roteyşında iş yapar. Bu sene Gözgöz'ün tüm büyük maçlarını izledim herhalde bi 9-10 maç yapıyor, Arda Okan'ı her maç beğenmişimdir iyi iş yapıyor yani.
Olm siz de haklısınız ama şu yaprağım salih modundaki yabancı sınırında hem yerli oyuncu almak önemli hem zaten yerli oyuncu alıp yetiştirmek çok çok önemli.
Hea diyorsanız Arda Okan'a 15 verilmez, zaten 15 verilemyecektir. 6-7 milyona alınırsa alınır.
O kadar vasifsiz bos bir adam ki kelime bulamiyorum yazacak.. goztepede iyi görünebilir amrabatin kayserideki halini atsam yeni kvratshkelia falan denir..
Defans desen yapamaz hucum desen hic yapamaz bizde net olarak bir tarik camdal olur..
Bir ara soton alacak falan diyorlardi keske alsa su an adini unuttugumuz anadolu yerlileri gibi 1 sene sonra kasimpasa falan kiralar..
Anadoludan direk Avrupaya gidip de uzun sure is yapabilen topcu yok en iyisi bence Merih su ana kadar o da en son parayi secti ..Caglar Cengiz falan prime olabilecek yasta tipis tipis ulkeye donmek zorunda kaldi..
25m bonservise Konate bul 2 tane alalımDalga mı geçiyon prime maradona mı bu
terliklerinle gel bize reis.
hımm bu kadar gömmen beni kıllandırdı hüsnüm
ama sorun şu, bizim de bazı yerlileri alıp adam etmemiz lazım, 1-2 yerli takviyesi şart, Arda Okan zaten as sağ bekimiz olmaz ama neden kendisinden en azından bi Eren Elmalı olmasın. Eren bu sene ceza olayından sonra çok formsuzdu kabul ama Ferdi'den sonraki en iyi yerli sol bek neticede.