Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Bu anket kapanacak: .
Ugurcan
Sallai Konate Vdijk Jakops
Thuram Reijnders
Sane Batrakov Barış
Osimhen

Hayaller paris

Leroy Sane'den asla vazgeçilmemeli
Onun performansını Bernardo Silva gibi bir 10 no alarak yükseltebilirsiniz oyun içinde iyi bir ikili oluşturacağı birini arıyor çok net

Galatasarayin en buyuk hayali Vdijk ve Bruno

Via Berk Göl

Memleketin orta yerine koyacagiz diyen bir bakan vardi. Dursun papi de Avrupa'nin damina cakacagiz diyor. Van Dayk, Konate, Thuram ne kadar yildiz topcu varsa alacagim diyor.

Bruno Fernandez maalesef sezonun ikinci yarısında gösterdiği üstün performansla hayallerimizden bile çıkmış oldu.

Arda Okan iyi lan geniş roteyşında iş yapar. Bu sene Gözgöz'ün tüm büyük maçlarını izledim herhalde bi 9-10 maç yapıyor, Arda Okan'ı her maç beğenmişimdir iyi iş yapıyor yani.

Olm siz de haklısınız ama şu yaprağım salih modundaki yabancı sınırında hem yerli oyuncu almak önemli hem zaten yerli oyuncu alıp yetiştirmek çok çok önemli.

Hea diyorsanız Arda Okan'a 15 verilmez, zaten 15 verilemyecektir. 6-7 milyona alınırsa alınır.

O kadar vasifsiz bos bir adam ki kelime bulamiyorum yazacak.. goztepede iyi görünebilir amrabatin kayserideki halini atsam yeni kvratshkelia falan denir..
Defans desen yapamaz hucum desen hic yapamaz bizde net olarak bir tarik camdal olur..

Bir ara soton alacak falan diyorlardi keske alsa su an adini unuttugumuz anadolu yerlileri gibi 1 sene sonra kasimpasa falan kiralar..
Anadoludan direk Avrupaya gidip de uzun sure is yapabilen topcu yok en iyisi bence Merih su ana kadar o da en son parayi secti ..Caglar Cengiz falan prime olabilecek yasta tipis tipis ulkeye donmek zorunda kaldi..

Seneye as sağ bekimiz Singo olacak. Sallai satılır. Arda Okan bize uygun bir sağ beke döünşebilir ama 3-4+ Kutucu gibi paraya yoksa gerek yok Jelert'i kullanırız olmadı.

O kadar vasifsiz bos bir adam ki kelime bulamiyorum yazacak.. goztepede iyi görünebilir amrabatin kayserideki halini atsam yeni kvratshkelia falan denir..
Defans desen yapamaz hucum desen hic yapamaz bizde net olarak bir tarik camdal olur..

Bir ara soton alacak falan diyorlardi keske alsa su an adini unuttugumuz anadolu yerlileri gibi 1 sene sonra kasimpasa falan kiralar..
Anadoludan direk Avrupaya gidip de uzun sure is yapabilen topcu yok en iyisi bence Merih su ana kadar o da en son parayi secti ..Caglar Cengiz falan prime olabilecek yasta tipis tipis ulkeye donmek zorunda kaldi..

hımm bu kadar gömmen beni kıllandırdı hüsnüm

ama sorun şu, bizim de bazı yerlileri alıp adam etmemiz lazım, 1-2 yerli takviyesi şart, Arda Okan zaten as sağ bekimiz olmaz ama neden kendisinden en azından bi Eren Elmalı olmasın. Eren bu sene ceza olayından sonra çok formsuzdu kabul ama Ferdi'den sonraki en iyi yerli sol bek neticede.

sallaiye ne kadar teklif var ki gsc adamı satmak için can atıyor bu kadar

hımm bu kadar gömmen beni kıllandırdı hüsnüm

ama sorun şu, bizim de bazı yerlileri alıp adam etmemiz lazım, 1-2 yerli takviyesi şart, Arda Okan zaten as sağ bekimiz olmaz ama neden kendisinden en azından bi Eren Elmalı olmasın. Eren bu sene ceza olayından sonra çok formsuzdu kabul ama Ferdi'den sonraki en iyi yerli sol bek neticede.

ereni k.pasadayken de begenirdim ..bence arda okana gore cok daha uygun bir isimdi buyuk takimlara..
Sana da hak veriyorum ama cidden iyi yerli bulmak cok zor..Gidip almanci falan getiriyoruz onlar daha beter cop cikiyor zaten adamlar iyi gurbetcileri bize yedirmiyor hakan kenan can uzun gibi ..

united brunoyu vermiyorsa marcus rashfordu hemen cekerim hem ikinci forvet hem kanat işini çözersin tek transferle

Geri
Üst Alt