Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavastan kadrolari oturtalim bellki pek bir aksiyon olmayacak bu saatten sonra.

Sen gelişmevar admini değil misin

Denis Suarez hic yokladik mi sana bilgi geldi mi? Bence tam bizlik transfer olur o. Oyuncu yeni sözlesme istemis sezon bitmeden ve baskani sen menajerinde yanlis tercih yaptin diye sana yeni sözlesme vermeyiz demis. Adami sezon baslamadan kadro disi birakmislar ve o transfer olmayi denemis ama maasi yüzünden dogru dürüz teklif almamis diyorlar. Adamlar oyuncuyu ondan tribüne yollamis.

Tam bizlik transfer gibi kokuyor. Onu Orta Sahaya atip, bir genc kanat alip Mertensi forvet yapsak olmaz mi?

Denis Suarez hic yokladik mi sana bilgi geldi mi? Bence tam bizlik transfer olur o. Oyuncu yeni sözlesme istemis sezon bitmeden ve baskani sen menajerinde yanlis tercih yaptin diye sana yeni sözlesme vermeyiz demis. Adami sezon baslamadan kadro disi birakmislar ve o transfer olmayi denemis ama maasi yüzünden dogru dürüz teklif almamis diyorlar. Adamlar oyuncuyu ondan tribüne yollamis.

Tam bizlik transfer gibi kokuyor. Onu Orta Sahaya atip, bir genc kanat alip Mertensi forvet yapsak olmaz mi?
Denis'i çok severim de o yeteneğe o kariyer çok zayıf.

Biraz da çıt kırıldım, bizde tutunmasj zor geliyor bana, ilgilendiysek de duymadım.

Merteens olmadığı takdirde bu takım geçen seneki gibi kanser eder bizi. Merteens oyunumuzu çok değiştiriyor ama tek bir futbolcuya bağlı olmak ne kadar doğru. Özel bir futbolcumuz daha yok. Bir 10 numara ve kreatif bir kanat alınması gerekirdi.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardinin top oynamaya niyeti hic yok gibi gorunuyor maalesef

35 yasindaki mertens cok daha mantikli 29 yasindaki icardiden en azindan yirtinacagini biliyorsun adamin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt