Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri GS adasına ateş eder, biri afişlere saldırır, ne salak bi millet anasını satim ya

Adami daha 2 ay önce 4,5 aldilar. Transfer dönemi kapandi, transferde bu sezon 10 milyon kar yaptilar diye parada lazim degil, Avrupadalar diye ve yerini simdi dolduramazlari da eklersek, 15 isterler herhalde.
Kimden 4.5 a geldi bu. Ulan asıl böylesini alacaksın daha 21 yaşında. Fizik mükemmel herifte ya

Icardi gelmeye niyeti yok belli. Her türlü parasını alacak psgden.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayat böyle iste millet miiamide hayatinin tadini cikariyor, bizler burda ekonomik krizinde 24h adaminin nöbetini tutuyoruz.

İcardi hala Miami de sanırım. En erken pazartesi gelir. Büyük ihtimal daha da geç olacak. Ne saçma iş. Gerçi daha transferin kesin bittiği de bilinmiyor.

Benim isteğim maliyet ve gelecekte hesaba katarak forvet-Kouame, kanat- Brekalo bir de mümkünse takas + paraya Berkay Özcan(Akbaba+ Taylan+ para gibi) böyle bitirseler(yabancı isimler değişebilir onlara benzer yaştakilerle) müthiş bir transfer dönemi geçirdik derdim açıkcası. İcardi falan gereksiz isim transferi gibi geliyor bana ama en azından kanat genç olacak sanırım. Kouame bizim lige çok uygun forvet satamadılar da şuan makul satın alma opsiyonu ile rahatlıkla kiralanabilir veya uygun bedele direk bonservisi alınabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt