Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 3.861
- 1.555
- 1.773
Benim için kanat transferi şampiyon olup olamayacağımızı belirleyecek en büyük etken. Kaliteli bir sol açık gelmezse şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye reis ya kadromuz ligin en iyisi değil mi
Bu yorum için 8 Eylül sonrasını görmek gerekir şahsım adına Erden Timur a güveniyorumBiz de menejer takıntısı var.
Menejere fazla para ödememeyi marifet sayıyoruz ok.
Ama bitik seferovice yıllık 2.5 milyon euro maaş veriyoruz.
Toplam maliyet önemlidir aga seferovic ile jao pedro nun maliyeti aynıysa yemişim menejerine 2 milyon euro verdiler muhabbetini.
Cenk Ergün pasifize edilince belliydi bu işin sonu.
Fırsat transferleri bir bir kaçtı
Hayatında transfer görüşmesi nedir bilmeyen erden bey tek yetkili oldu transferde.
Cenk Ergün e para ödeyip adamı bekçi yaptık floryaya akıl işi değil.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama bana öyle demişlerdi ligin en iyisi haftada bi maç yapan takıma transfer mi lazım demişlerdiBiliyorum senin ironi yaptigini
Yinede irkildim
Ama bana öyle demişlerdi ligin en iyisi haftada bi maç yapan takıma transfer mi lazım demişlerdi
Kadro derinliğini ne yapacaz ya avrupada mı oynuyoz sanki, haftada bi maç için 11 topçu yeterbüyükler arasında kadro derinliği en traş ekip biziz
tek bir onye atağı yeterdi oysaki.Bu taraftara iyi oluyor kimseyi beğenmiyor
Beğenmediğiniz adamlar takımlarında Show yapıyor
Evanderi çok isterim ama onden önce kanattan gelip skor yapacak adam lazım, joshua king, muleka gibi vasatlar bile skor üretiyor bir şekilde bizim kerem dışında opsiyonunyz yok sıkıntıEvander alınsın falan diyenler bu adam nerede oynayacaktı beyler? Yönetim iyi yaptı vazgeçmekle. Ortadan top götüremiyorsak bunda ne var abi sanki ligte her takım harikalar yaratıyor. Kapanan takımlrı çözmek için transfer mi şart? Biraz da hoca hğnerlerini görelim
13-14 olsa iyi olur. Oyuna sokacak ofansif adam yok Gomis dışında. Dubua ve Mitçö'nün sakatlanması da işi bozdu biraz.Kadro derinliğini ne yapacaz ya avrupada mı oynuyoz sanki, haftada bi maç için 11 topçu yeter