Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için kanat transferi şampiyon olup olamayacağımızı belirleyecek en büyük etken. Kaliteli bir sol açık gelmezse şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.

Seferi hiç saymamalıyız. Eger oynama sayısına göre uzuyorsa sözleşmesi kendisini yok saymak lazım. Çekilir dert, çıkartılır kazık olmaz bu adam.

Bu taraftara iyi oluyor kimseyi beğenmiyor
Beğenmediğiniz adamlar takımlarında Show yapıyor

Biz de menejer takıntısı var.
Menejere fazla para ödememeyi marifet sayıyoruz ok.
Ama bitik seferovice yıllık 2.5 milyon euro maaş veriyoruz.
Toplam maliyet önemlidir aga seferovic ile jao pedro nun maliyeti aynıysa yemişim menejerine 2 milyon euro verdiler muhabbetini.
Cenk Ergün pasifize edilince belliydi bu işin sonu.
Fırsat transferleri bir bir kaçtı
Hayatında transfer görüşmesi nedir bilmeyen erden bey tek yetkili oldu transferde.
Cenk Ergün e para ödeyip adamı bekçi yaptık floryaya akıl işi değil.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yorum için 8 Eylül sonrasını görmek gerekir şahsım adına Erden Timur a güveniyorum

Evander alınsın falan diyenler bu adam nerede oynayacaktı beyler? Yönetim iyi yaptı vazgeçmekle. Ortadan top götüremiyorsak bunda ne var abi sanki ligte her takım harikalar yaratıyor. Kapanan takımlrı çözmek için transfer mi şart? Biraz da hoca hğnerlerini görelim

Herşey transfer değil orası ayrı bir olay
Oynayanlarda coşkulu oyun ve tempo görmedik
Formda olanı oynatacaksın hoca

Bjk cezayi goze almis belli.ki

Ya herro ya merro diye dalacaklar heryere

Bu taraftara iyi oluyor kimseyi beğenmiyor
Beğenmediğiniz adamlar takımlarında Show yapıyor
tek bir onye atağı yeterdi oysaki.
Gomis zam mevuzusu, penaltı cart curt meselesiyle adamı yemesek belki falcao olmazdı, şu anda da icardi istemeyenlere diyorum, onye gelseydi zaten mertens o işi üstlenir, inanıyorum başarılı da olurdu. Seferden o umudum yok da.

Evander alınsın falan diyenler bu adam nerede oynayacaktı beyler? Yönetim iyi yaptı vazgeçmekle. Ortadan top götüremiyorsak bunda ne var abi sanki ligte her takım harikalar yaratıyor. Kapanan takımlrı çözmek için transfer mi şart? Biraz da hoca hğnerlerini görelim
Evanderi çok isterim ama onden önce kanattan gelip skor yapacak adam lazım, joshua king, muleka gibi vasatlar bile skor üretiyor bir şekilde bizim kerem dışında opsiyonunyz yok sıkıntı

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt