Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.

Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.

Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.

Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.

Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
Moralim bozuldu ya, bütün transferlerimiz çöpmüş

bu bjk hala redmond peşinde diyolar üstüne bizde kanat için hareket bile yok icardi gelse sorun falan çözülmez
icardi transferine soğuk olduğumu hep söyledim. bizim oyun yapımıza uygun biri değil.

takımın atletik, hareketli oyuncu eksiği çok belli. oyuncu grubunun neredeyse tamamı stabil, ayağına top bekleyen oyuncular.

örnek olarak,

kerem - seferovic - yunus
mertens
-
nkodou - weghorst - ghezzal
alli

bizim hücumlarımızda mertens ve az buçuk yunus harici beklentim olan oyuncu yok neredeyse.

Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.

Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.

Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.

Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
Bunlar makat haber ajansından bilgiler mi renklitaş

Yarın git bakalım geçen sene düşmekten kıl payı kurtulmuş, senede 2 hoca bi başkan değiştiren takıma toreiyayı getirmeye ikna et

Moralim bozuldu ya, bütün transferlerimiz çöpmüş
Transferlerin çöp olduğuna dair bir cümlem yok , eksik ve yetersiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sefer tatmin etti mi ? Sergio ? Kessen kesemezsin de. Kanatlar yetersiz. Aksine yedekler zayıf. Samp. Rakiplerin eksiklerini kapatırken bizim şu vaziyette oluşumuz endişe veriyor , ha ben rahatım diyorsan da kendi fikrin rtas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt