- 25 Ocak 2010
- 53.362
- 38.779
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav 5 gün kaldı fazla beklemeyecem belli ak ğ.t kara ğ.t belli olacak.çok beklersin
yeni 2mye top süremeyen topçumuz kim olacak çok merak ediyorumtelaşe gerek yok daha 4 gün var
Kalbimi kırıyorsunBen getiriodum icardiyi ktnin sucu. Ztn icardiye karsi kendisi
Keşke transferden sorumlu yönetici sen olsaydın.Keske cebinden milyon eğrileri sen verseydin.Avrupada bile.olmayan geçen sene ligi 13. Bitiren takıma forvet ve kanat dışında tüm mevzilerine oldukça başarılı transfer yapan adamı eleştirmek kusura bakmayın ama terbiyesizliktirHayır bir de eleştiri yapınca rakip takım taraftarı oluyoruz, pisliyor oluyoruz. Hakaretler havada uçuyor. Dün Icardiyi istememek , bizi fb li yaptı, bugun yöneticimizin transfer politikasını hakaret etmeden , kırmadan eleştirdik diye biz hakaret yiyoruz. Anti tezin olur savunursun , yanlış düşünüyorsun dersin , şunu atliyorsun dersin , haklısın deriz bizde mutlu oluruz. Ama sırf zir fikirdeyiz diye hain olmuyoruz.
Icardi ve Moura alınırsa şampiyon olma şansımız %20 artar. Rakiplerin hücum gücü şu anlık bizden çok önde. Mertens tam formunu bulduğunda müthiş katkı verecektir keza Yunus ve Kerem'de şu ankinden iyi olacaktır ama bu bile yetmez rakiplerin hücum hatlarına karşı.
ciddi aşamaya gelen transfer yok demekki üstat. olsa bir şekilde düşüyor.Avrupada transfer sezonu bitince yurtdışı kaynaklar da tatile çıktı heralde
ingilitereden bir uçak gelebilir tetikte olmak lazımahmetim kanat kim gelecek duyum var mı?
ahmet sıkılmadın mı reisingilitereden bir uçak gelebilir tetikte olmak lazım
duyum vermek sex gibidir samiahmet sıkılmadın mı reis
Bence şu anlık %15-20 arası, Yani kadronun ön taraf çeşitliliği ve etkinliği baya zayıf. Ama defansif anlamda ve genel olarak kadro istikrarı olarak iyi görünüyoruz yani ofansif kısım kadar önemli bu konularda. Ama ofanstaki eksikliği gideremezsek birçok maçımız az gollü ve sıkışık şekilde geçecek gibi görünüyor. Eğer dediğim kalitede iki oyuncu alırsak şampiyonluk şansımızı %40 civarında görüyorum.Şuan ki durumda yuzde kac hocam şampiyon olma ihtimalimiz