- 18 Temmuz 2009
- 81.117
- 226.711
- 5.093
Hakan seni döverimadmirim actin mi viskiye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan seni döverimadmirim actin mi viskiye
Çok heyecanlı oluyor ama degil mineden her sene son günlere kalıyoruz yav
El gaziye teklif yapmışız adam psvye gitmiş, acaba kaç tane böyle isim var. Muhtemelen erden timur önüne teklif yapıyor, kabul edenelr de zaten şu an kadroda benceSergio transferini yapan Cenk Ergun, el çektirilme sebebi de o transferde sunduğu şartlar.
Sonrasında Erden döneminde şaşalı bir kontrat yok, Sefer'e Benfica'da aldığını verdiğimizi kendisi söyledi.
Riskli sularda yüzdüğümüz de açık bunun sebebi de kaprisli tiplerin peşinde koşmamız.
Diğer takımların rotasyonlarının ısrarla paylaşılması da komik; 15 kişi yeter en iyi 11 bizde şu an, 3-4 eklemeye en iyi rotasyon da olur.
Şu an hoca etkisi görülmeyen bir biz varız bir de TS. En kötü fikstür de bizde, sahte ofsayt bayraklarıyla transfer yapamamış, hocası dambıl kaldırmaktan bitap düşmüş bir takımı da 100 m euro maaş bütçesiyle bir zahmet yensinler. Jesus iyi hoca da kritik maçların hepsi karavana.
kalben dinler misinkalben bir uzaklaştık senle
isminde revizyona gidilecek bilgisi geldi. geçmiş olsunAvatarimi icardi mi yapayım wanda mi
Duyum var mıduyum vermek sex gibidir sami
Bu sözün orjinalini söyleyen İngiliz psikopat topçu kimdi"kolpayı ve mikserliği bıraktım. hayatımın en kötü 20 dksıydı"
-a.u.
Herifler haklı o maçın hakemi Özgüç Türkalp bugünkü maçın VAR hakemiydi. Kayserinin net penaltısını izletmedi itHY ve GD feneri gömecek bir sey bulamayınca anelka'nin elle attigi golü konusmaya basladilar
Sergio transferini yapan Cenk Ergun, el çektirilme sebebi de o transferde sunduğu şartlar.
Sonrasında Erden döneminde şaşalı bir kontrat yok, Sefer'e Benfica'da aldığını verdiğimizi kendisi söyledi.
Riskli sularda yüzdüğümüz de açık bunun sebebi de kaprisli tiplerin peşinde koşmamız.
Diğer takımların rotasyonlarının ısrarla paylaşılması da komik; 15 kişi yeter en iyi 11 bizde şu an, 3-4 eklemeye en iyi rotasyon da olur.
Şu an hoca etkisi görülmeyen bir biz varız bir de TS. En kötü fikstür de bizde, sahte ofsayt bayraklarıyla transfer yapamamış, hocası dambıl kaldırmaktan bitap düşmüş bir takımı da 100 m euro maaş bütçesiyle bir zahmet yensinler. Jesus iyi hoca da kritik maçların hepsi karavana.
george bestBu sözün orjinalini söyleyen İngiliz psikopat topçu kimdi
kanat boş, santrafor boş, 10 numara boşkalben dinler misin
RedmondBjk kimi alıyormuş
Wanda Savaş olabilir hahaisminde revizyona gidilecek bilgisi geldi. geçmiş olsun
işte o sebeble al 1 sene oynat hiç opsiyona filan gerek yok 15 20 skor yapsın sonra buyursun gitsin hele birde şampiyon yaparsa zaten bize yapacagı prestij ve reklam ile benzer kalitede kapıları açarBtw ben Icardi'yi istemiyor değilim Balonti ismi geçerken de söyledim zaten kimse yazmamıştı Icardi pazar gelir demiştim ama gelmedi pezevenk, o pazar gelse okeydim.
Herif utanmadan gelip Miami'ye gitti bir de. Yarın Kayseri'ye gel dediğimizde Wanda izin vermiyor yeaaa demeyeceğinin garantisi yok.
Kılıbık herif.
İnşallah babayıBjk kimi alıyormuş