Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ve Moura alınırsa şampiyon olma şansımız %20 artar. Rakiplerin hücum gücü şu anlık bizden çok önde. Mertens tam formunu bulduğunda müthiş katkı verecektir keza Yunus ve Kerem'de şu ankinden iyi olacaktır ama bu bile yetmez rakiplerin hücum hatlarına karşı. Icardi ve Moura gibi A klas sayılabilecek iki oyuncu ile ligdeki birçok maçı çok daha kolayca geçebiliriz. Icardi 15 gol atsa Moura da 7-8 gol ve bir o kadarda asist yapsa tüm sezonun akışı değişir.
Icardi moura bildiğimiz gibi olurlarsa net şampiyon oluruz. Mertens zaten iyi olacağının sinyalini veriyor sakatlanmazsa

Sergio transferini yapan Cenk Ergun, el çektirilme sebebi de o transferde sunduğu şartlar.

Sonrasında Erden döneminde şaşalı bir kontrat yok, Sefer'e Benfica'da aldığını verdiğimizi kendisi söyledi.

Riskli sularda yüzdüğümüz de açık bunun sebebi de kaprisli tiplerin peşinde koşmamız.

Diğer takımların rotasyonlarının ısrarla paylaşılması da komik; 15 kişi yeter en iyi 11 bizde şu an, 3-4 eklemeye en iyi rotasyon da olur.

Şu an hoca etkisi görülmeyen bir biz varız bir de TS. En kötü fikstür de bizde, sahte ofsayt bayraklarıyla transfer yapamamış, hocası dambıl kaldırmaktan bitap düşmüş bir takımı da 100 m euro maaş bütçesiyle bir zahmet yensinler. Jesus iyi hoca da kritik maçların hepsi karavana.

admirim actin mi viskiye

ciddi aşamaya gelen transfer yok demekki üstat. olsa bir şekilde düşüyor.
Valla sefere kalmaktan çok korkuyorum. Herifi gol atamıyor diye hiç istemiyordum bırak gol atmayı koşamıyor bile. Seferin önüne bir adam alacağız deyip durdular. İnş sözlerinde dururlar yoksa nanay oluruz. Daha kanat olayına giremedik bile. Bi de 10 no diyolardı heheyt

Öyle kilit bir halde kaldı ki konu, santrafor ve kanat transferi olmaz ise iyi dediğimiz transferler de zarar olarak yazacak. Yarım icraatlardan çok çektik, umarım bu hatayı yapmazlar.
Ve bunlar yapılsa dahi ben td konusunda yetersiz olduğumuzu düşünmekten kendimi alamıyorum.

ileri hattındaki olası bir sakatlık durumunda yerine oynayacak oyuncuların emre akbaba, kılınç vs. olduğunu ısrarla belirtmekte bir komiklik görmüyorum.

Btw ben Icardi'yi istemiyor değilim Balonti ismi geçerken de söyledim zaten kimse yazmamıştı Icardi pazar gelir demiştim ama gelmedi pezevenk, o pazar gelse okeydim.

Herif utanmadan gelip Miami'ye gitti bir de. Yarın Kayseri'ye gel dediğimizde Wanda izin vermiyor yeaaa demeyeceğinin garantisi yok.

Kılıbık herif.

yalı koç boşu boşuna 3yıl kontrat ve 3mılyon maas bagladı batsa cünkü elindeki valencia ve pedro benzer profilde hatta daha skorerler

bu bats transferini samatta transferine cok benzetiyorum ben

kalben bir uzaklaştık senle
giphy.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt