- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
enisciğim kalan günlerimi sağlam geçirmek istiyorum beni nöbetten atmak için eli teetikte bekleyenler varDuyum var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enisciğim kalan günlerimi sağlam geçirmek istiyorum beni nöbetten atmak için eli teetikte bekleyenler varDuyum var mı
kalben dinler misin
george bestBu sözün orjinalini söyleyen İngiliz psikopat topçu kimdi
Elestiriyorsun elestiriyorsun, finansal acidan yerden yere vuruyorsun sonra gelip pamuk gibi mesaj yaziyorsun icimiz isiniyor.Sergio transferini yapan Cenk Ergun, el çektirilme sebebi de o transferde sunduğu şartlar.
Sonrasında Erden döneminde şaşalı bir kontrat yok, Sefer'e Benfica'da aldığını verdiğimizi kendisi söyledi.
Riskli sularda yüzdüğümüz de açık bunun sebebi de kaprisli tiplerin peşinde koşmamız.
Diğer takımların rotasyonlarının ısrarla paylaşılması da komik; 15 kişi yeter en iyi 11 bizde şu an, 3-4 eklemeye en iyi rotasyon da olur.
Şu an hoca etkisi görülmeyen bir biz varız bir de TS. En kötü fikstür de bizde, sahte ofsayt bayraklarıyla transfer yapamamış, hocası dambıl kaldırmaktan bitap düşmüş bir takımı da 100 m euro maaş bütçesiyle bir zahmet yensinler. Jesus iyi hoca da kritik maçların hepsi karavana.
Bu sözün orjinalini söyleyen İngiliz psikopat topçu kimdi
Teşekkür ederimgeorge best
Twitter yok mu biraz serinleyelimenisciğim kalan günlerimi sağlam geçirmek istiyorum beni nöbetten atmak için eli teetikte bekleyenler var
Evander moura ıcardi hayırlı olsunkanat boş, santrafor boş, 10 numara boş
Duvarlara vuran ışık, yüzümde karanlık
ENİSS!!Twitter yok mu biraz serinleyelim
Zaten artık bizim Hamza, Barış Alper ve keşke sözleşme imzalamakta sorun olmasa Beknaz'ın oynama zamanı geldi. Yine stoper olarak Emin- Metehan gibi isimler artık yeterli. Bunlara şans vermeyeceksek boşuna genç alınsın demeyelim bu transfer döneminden sonra artık Okan hocanın da oyuncuya dokunuşlarını görmemiz gerek.Alt yapıdakilere şans veririm kafama göre adam alacağıma reis.
Ve şampiyonlar ligi varYalnız seneye Icardi, Gomis ve Seferovic yolcu.
Okan burukun oynatmaya çalıştığı şey aslında buna uygun. Yay civarında çoğalıp ince paslarla verkaçlarla pozisyon kovalıyoruz. Giresunda da ümraniyede de böyleydi hep oyun. Mertens sahte 9 arkasına da veiga gibi şutör ve ince bi herif olsa şu anki halimizden daha iyi olacağımız aşikarForvet yerine dripling erbabı bir ofansif orta saha alıp Mertens'i false 9 oynatsak neler olurdu acaba diye merak etmiyorum değil.
Sol açık oyuncusuymus resmen yarama tuz bastimGeorge Best sanirim ama Kuzey Irlandaliydi o.