- 6 Eylül 2014
- 93.503
- 64.337
- 4.608
Pedro 2li mücadele 16/4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki günlük idmanla çıkar kasimpasaya 2 gol atar yoluna devam ederGeliyosan gel lan ne oyuncak etti ya bu herif. 4 5 gün önden gel idmana başla takimla tanış ne bu hareketler uyuz oldum gelme lan o zaman
Sapkın herifYenge olarak mı yoksa döşekte mi
Messi aldirmiyor takima lopez olayindan sonratm verileri doğruysa icardi milli takımda sadece 8 kez forma giymiş. En son da 4 sene önce hazırlık maçları.
DK için özel bi kasma hedefi de muhtemelen yoktur. Hoş hedefi olsa bir an önce önümü göreyim der, miami yapayım demezdi
Ne biçim adamsın yav insanı nasıl ikilemde bırakıyor
Normalde bizim ligde tutmayacağını düşünürüm ama Mertens farklı bir seviye. Orhan Uluca'nın, Emre Özcan'ın dediği gibi dünyada false 9 oynayabilecek en iyi birkaç oyuncudan biri. Eldekilerden mesela arkasında Hamza'yla da denenebilir. Tutar tutmaz bilemem ama bunlara açık olması lazım hocanın.Okan burukun oynatmaya çalıştığı şey aslında buna uygun. Yay civarında çoğalıp ince paslarla verkaçlarla pozisyon kovalıyoruz. Giresunda da ümraniyede de böyleydi hep oyun. Mertens sahte 9 arkasına da veiga gibi şutör ve ince bi herif olsa şu anki halimizden daha iyi olacağımız aşikar
Şimdiye kadar o 1 yılları doğru kullandığımızı görmedim..ne yapacağımızı düşünmek için de koca bir yılımız var
bu süre içinde elbette bir şey düşünmeyeceğiz.
Hangi planIki oyuncu daha almak isteyen yonetim su an menajerlerin kucaginda. Planli ilerledigimiz transfer doneminde birden neden transfer politikasini degistirdik anlamadim.
Omardan bir tık iyi gibi işteçok mu kötü yav durumu
ikisini de ayrı ayrı değerlendirYenge olarak mı yoksa döşekte mi
kalben yakınlaştık tekrardanNormalde bizim ligde tutmayacağını düşünürüm ama Mertens farklı bir seviye. Orhan Uluca'nın, Emre Özcan'ın dediği gibi dünyada false 9 oynayabilecek en iyi birkaç oyuncudan biri. Eldekilerden mesela arkasında Hamza'yla da denenebilir. Tutar tutmaz bilemem ama bunlara açık olması lazım hocanın.
Hangi plan

bu öfke dilini bir kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor üstat. bitsin artık bu küslük
Haklı ne penaltı verdi ne rakibe kırmızı kart verdi ayıp etti hakemAli koc konusuyor
Hakem cok kotuydu diyor![]()