Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o esnekliği göremedim hocada. Transfer de transfer diyor ama farklı hiçbir şey denemiyor. İsmail 2 hafta önce adını bile bilmediğim bi genci ortasahya koydu en azından bişeyler denediğini gösterdi. Okan hoca çok kolaya kaçıyor bence
Bakalım bi 5-10 maç görelim ondan sonra daha sağlıklı yorum yaparız hoca hakkında da. Şimdiden iyi ya da kötü diye çullanmak istemiyorum.

Ali Koç: "Bizler olgun insanlarız sosyal medyada yazılanları olgunlukla karşılayabilriiz ama futbolcular kaldıramayabilir. sosyal medyadaki fenerliler kulübüne sahip çıksın, camia bu kadar kolay dağılmasın."

Acun'un niye tweet attigi belli oldu
Ne tweti atmış acun

Ali Koç: "Maxi Gomez ile geçen Pazar anlaştık, 48 saat süre verildi, hocamızı ikna edemedik."

Cihangirciğim kuru iftiralarına ve pisleme taktiklerine devam edersen fazla barınamazsın burada
Ne münasebet
Eleştiri gibi eleştiri.

Komisyoncu yeaa diyenler okusunda ne nası eleştirilir öğrensin.

Katılıyorum anlamına gelmesin bu ama. Tek pencereden görüyoruz olayları bu kesin doğru anlamına gelmiyor. Icerikteki bir cümle akışı tam tersine çevirebilir bu durumlarda. O yüzden bizzat dahil olmadığım herhangi bir olayda kesin konuşmam.

GscimbomMobile

Btw ben Icardi'yi istemiyor değilim Balonti ismi geçerken de söyledim zaten kimse yazmamıştı Icardi pazar gelir demiştim ama gelmedi pezevenk, o pazar gelse okeydim.

Herif utanmadan gelip Miami'ye gitti bir de. Yarın Kayseri'ye gel dediğimizde Wanda izin vermiyor yeaaa demeyeceğinin garantisi yok.

Kılıbık herif.
Taraftar olarak Wanda'nın gönlünü hoş tutarız kendisi bu tarz şeyleri sevecek biri gibi o yüzden ekstra performans için motive de edebilir İcardi'yi bir de böyle düşün :D .

Ali Koç: "2 ay önce Batshuai'nin fiyatı bu muydu? Biz hocaya önermiştik zaten."

Ne münasebet
Eleştiri gibi eleştiri.

Komisyoncu yeaa diyenler okusunda ne nası eleştirilir öğrensin.

Katılıyorum anlamına gelmesin bu ama. Tek pencereden görüyoruz olayları bu kesin doğru anlamına gelmiyor. Icerikteki bir cümle akışı tam tersine çevirebilir bu durumlarda. O yüzden bizzat dahil olmadığım herhangi bir olayda kesin konuşmam.

GscimbomMobile
ilk cümlede sıkıntı var ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt