Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalancı adam bu ya :/ Ulan N.Forest imzalasa ne bok yiyecektin at kafası diye sormadı mı bir tane basın ? Tabi soramaz yemez maçaları.Ali Koç: "2 ay önce Batshuai'nin fiyatı bu muydu? Biz hocaya önermiştik zaten."
O şimdiden yolunu yapıyor fenerde tutmazsa kendi takımına alır. Sonra da ben onda drogba görüyorum diye konuşur.allahyar yerine bunu alsaydın ya o zaman
yok üstad transfere galiba 10-15 dkya geçerler
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.Ne gibi?
GscimbomMobile
icardi 1 seneden fazla oynayamaz biz de ztn. o maaşı ödememiz mumkun değil hiçbir şekilde. opsiyonu maaşı baya tuzlu olur. trde hiçbir kulup karşılayamaz kolay kolay.bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...
Olur o kadar hangimiz masumuz usta?Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Tamamen kötü niyetli ve safsata üzerine kurulu bir yaklaşım
masum görmedim pek
Çünkü nitelik ve niceliksel eksikler var.En iyi 11 bizdeyse neden transfer yapiyoruz kapatalım gitsin dönemi? İcardi vs ne uğraşıyoruz o zaman
Omari bile yaka paça attılar herhalde alırlar. Almazlarsa yol alsinlarBöyle biterse morutanla mohamedi göndermek net ahmakça karardı
Ins bitmez böyle
Kim yazmış bunuJoa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Tamamen kötü niyetli ve safsata üzerine kurulu bir yaklaşım
masum görmedim pek