Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbappe psgdeki ikardiye sürekli al da at demiş.. ayağı yumuşak ve iyi pozisyon alıyor ceza sahası içinde de biz bu pozisyonları hazırlayabilir miyiz? senelerdir santraforlara hazırlayamıyoruz da bakalım.. hala eksikler var..

bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...

Umulmadik bariyerler gibi bir son olmaz inşallah. Cok az süre kaldi ne isim var ne hareket. Yabanci basinda da bir bok yok

Ne gibi?

GscimbomMobile
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

Tamamen kötü niyetli ve safsata üzerine kurulu bir yaklaşım

masum görmedim pek

bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...
icardi 1 seneden fazla oynayamaz biz de ztn. o maaşı ödememiz mumkun değil hiçbir şekilde. opsiyonu maaşı baya tuzlu olur. trde hiçbir kulup karşılayamaz kolay kolay.

Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

masum görmedim pek
Olur o kadar hangimiz masumuz usta?

GscimbomMobile

En iyi 11 bizdeyse neden transfer yapiyoruz kapatalım gitsin dönemi? İcardi vs ne uğraşıyoruz o zaman
Çünkü nitelik ve niceliksel eksikler var.

Bize Feg kötü oynadığından beri Ghezzal gibi topun kıymetini bilen playmaker bir adam lazım, kanat olur 10 no olur ama olmalı. Şu an sadece Sergio var.

Defans arkası koşu atacak, boşlukları değerlendirecek bir profil lazım, Icardi'nin en iyi özelliği buydu, Barış'ı kullanmayacaksak kanatta da lazım.

Kanat rotasyonu sayı olarak da dar, özellik olarak da. Kerem mesela Mertens'in rotasyonuna girebilir eğer bu formasyonda gideceksek ama kanatta o top geçişlerini sağlamaya uygun değil. Yunus ise Dubois ile bunu yapabilir zira Feg, Belhanda hattının oyun aklı Mariano idi.

11 bazında bir çok bölgede en iyi oyuncular bizde şu an net geride kalan Seferovic var, o da tanıdığım bildiğim bir oyuncu olduğu için lige çok uygun olduğundan eminim ama fiziksel/mental sorunlar var, bunu çözecek olan da hoca. Haziranda bu kadar güçlü olan adam şimdi ayakta duramıyorsa bir sorun vardır.

Eldekilerin kıymetini bilip, skill profillerindeki eksikleri gidermek de yapılması gereken aksiyon.

masum görmedim pek
Kim yazmış bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt