Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Y. Koç: Weghorst önerildi hocanın profiline uymadı.

Lan herif Benficaya Oscar Cardozo’yu aldırıp takımı onun etrafına kurmuş, kime ne yutturuyorsun

İşin kötü yanı icardi hariç adı geçen biri yok.. önemli isimler olsaydı illaki dillendirilirdi. Kanat ve stopere pek etkili biri geleceğini sanmıyorum açıkcası. İnşallah yanılırım. Ama moura depay falan hayal gibi. İhtiyaçlarımızı gidermedik malesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sadece kerem, yunus ve barış kaldıramaz sezonu.. psikolojik yeterlilikleri ve deneyimleri çok büyük soru işareti olacak.. şampiyonluğa oynamak başka bir seviye.. ve yerli rotasyonu yetersiz.. orta sahada da ilk 11 zorlayacak yerliye ihtiyaç var.. kanat beklerini yerli yapamadık.. stoper zar zor bir yerli.. kaleciyi de yerlileştiremedik. çok sıkıntı yaşarız bu yerli rotasyonuyla..

Sağda richarlison solda son önlerinde kane.Bundan sonra tothenamlıyım.30 senelik aşkım liverpool elveda

Seferovic çok çabuk harcanıyor bence. Fizik olarak ideal seviyede olmamasının sebebi büyük ihtimal yüklemelerle alakalı. Karakter olarak yatacak bir adam değil. Gol atıp biraz özgüven kazansa iyi olurdu tabi.
Harcamak değil de sanki bir uyuşamadık gibi geliyor. Gelenler arasında torre ve mertens yanlış anlamayın ama daha sıcak ve enerjik de geldi ve aidiyetli. Sefer de bu da biraz eksik gibi geldi. Sadece gözlem, çabuk küsüyor gibi. Ama misal Gomis gol atınca da gidip alkışlayan sarılan adam. Gol atsa belki bambaşka verim verecek biri. Aslında Elmander gibi bir tarzı olsa bizim taraftar severdi. Biz her zaman skorer delisi, yıldız delisi insanlar değiliz. Son on yılda öyle takım oyuncusu olan forvetimiz de olmadı misal, İcardi de hazırcı biri misal. Biz de aksini iddia etmiyoruz, en azında bir forvetimiz de bence öyle biri olmalı, Mertens bu oyunun içinde olursa evet ama Okan hoca demedi mi forvetten ziyade arkasında besleyici gibi biraz serbest on mu diyelim, o tarz düşündüğü için diyorum.

HY: "İcardi Miami'ye Galatasaray yöneticilerinin bilgisi dahilinde gitti."

bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...
Sefer de ki tek sıkıntı gol atmaması değil.
40 hava topuna çıkıp 1 kez vurabilmiş,
10 ceza sahası içinde topla buluşup 9 top kaybı,
gibi korkunç kötü istatistikleri var.
Üstüne koşuları bakışı duruşu enerjisi herşeyi eksi.
Bu şekilde kötü izlenim bırakan forvet yoktu bizde hiç eskiler bilir Adrian knup diye bir forvet almıştık yıllar önce İsviçreli bakışları donukluğu performansı sefer aynı onun izinden gidiyor

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harcamak değil de sanki bir uyuşamadık gibi geliyor. Gelenler arasında torre ve mertens yanlış anlamayın ama daha sıcak ve enerjik de geldi ve aidiyetli. Sefer de bu da biraz eksik gibi geldi. Sadece gözlem, çabuk küsüyor gibi. Ama misal Gomis gol atınca da gidip alkışlayan sarılan adam. Gol atsa belki bambaşka verim verecek biri. Aslında Elmander gibi bir tarzı olsa bizim taraftar severdi. Biz her zaman skorer delisi, yıldız delisi insanlar değiliz. Son on yılda öyle takım oyuncusu olan forvetimiz de olmadı misal, İcardi de hazırcı biri misal. Biz de aksini iddia etmiyoruz, en azında bir forvetimiz de bence öyle biri olmalı, Mertens bu oyunun içinde olursa evet ama Okan hoca demedi mi forvetten ziyade arkasında besleyici gibi biraz serbest on mu diyelim, o tarz düşündüğü için diyorum.
merhaba beni engellediniz mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt