Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.277
- 17.922
- 2.228
Bugün tothenam fulham maçını izledim ve sonra hayatı sorgulamaya başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allahyar yerine bunu alsaydın ya o zaman
Admirim sence mertens ana planda düşünülerek mi alındı yoksa sükseli bir transfer yapmak isteyip önlerine düşünce mi almak istediler?El Ghazi ne olm ya
Kendini CR sanan ahmağın teki.
Yatar kalkar Lanzini peşinde koşardım ben olsam tam fırsat transferi şu an.
2 emrah hem kaya hem duvar. Kimse yikamazUmit Ozat bunu begendi![]()
@Ali BektaşTaşlarda sorun var
Harcamak değil de sanki bir uyuşamadık gibi geliyor. Gelenler arasında torre ve mertens yanlış anlamayın ama daha sıcak ve enerjik de geldi ve aidiyetli. Sefer de bu da biraz eksik gibi geldi. Sadece gözlem, çabuk küsüyor gibi. Ama misal Gomis gol atınca da gidip alkışlayan sarılan adam. Gol atsa belki bambaşka verim verecek biri. Aslında Elmander gibi bir tarzı olsa bizim taraftar severdi. Biz her zaman skorer delisi, yıldız delisi insanlar değiliz. Son on yılda öyle takım oyuncusu olan forvetimiz de olmadı misal, İcardi de hazırcı biri misal. Biz de aksini iddia etmiyoruz, en azında bir forvetimiz de bence öyle biri olmalı, Mertens bu oyunun içinde olursa evet ama Okan hoca demedi mi forvetten ziyade arkasında besleyici gibi biraz serbest on mu diyelim, o tarz düşündüğü için diyorum.Seferovic çok çabuk harcanıyor bence. Fizik olarak ideal seviyede olmamasının sebebi büyük ihtimal yüklemelerle alakalı. Karakter olarak yatacak bir adam değil. Gol atıp biraz özgüven kazansa iyi olurdu tabi.
Sefer de ki tek sıkıntı gol atmaması değil.bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...
merhaba beni engellediniz miHarcamak değil de sanki bir uyuşamadık gibi geliyor. Gelenler arasında torre ve mertens yanlış anlamayın ama daha sıcak ve enerjik de geldi ve aidiyetli. Sefer de bu da biraz eksik gibi geldi. Sadece gözlem, çabuk küsüyor gibi. Ama misal Gomis gol atınca da gidip alkışlayan sarılan adam. Gol atsa belki bambaşka verim verecek biri. Aslında Elmander gibi bir tarzı olsa bizim taraftar severdi. Biz her zaman skorer delisi, yıldız delisi insanlar değiliz. Son on yılda öyle takım oyuncusu olan forvetimiz de olmadı misal, İcardi de hazırcı biri misal. Biz de aksini iddia etmiyoruz, en azında bir forvetimiz de bence öyle biri olmalı, Mertens bu oyunun içinde olursa evet ama Okan hoca demedi mi forvetten ziyade arkasında besleyici gibi biraz serbest on mu diyelim, o tarz düşündüğü için diyorum.
HY: "İcardi Miami'ye Galatasaray yöneticilerinin bilgisi dahilinde gitti."