Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.095
- 15.788
- 2.108
bejeke hayranı çok kişi varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timuru kisisel olarak pek sevmemişsiniz siz. Mertens ve torreira bizden daha büyuk takımlara gitmemis, bize gelmiş. Bunun karşılığı çok büyük bir transfer başarısı demektir. Başkada bir şey değil. 4 gün içinde 2 tane kaliteli hücüm oyuncusu alamazsak "belki" Ndiaye'yi 2,750 maaşa almış Cenk Ergün ile kıyaslayabiliriz kendisini.Dursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.
Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.
Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.
Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
evet admirimizin konusunda da transfer gelmeyecek gibi gorunuyor
hayri ahbabimiz ile admirimizin üst üste bu denli stratejik hata yapmasi olasiliklar dahilinde degildir kabul edilemez
yangini baslatmak lazim yarin
Bu herif kim?Dursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.
Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.
Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.
Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
ikardi'yi ben de çok sevmiyom. falko tadı vermeye başladı herif ama alacak adam da kalmadı.Ben getiriodum icardiyi ktnin sucu. Ztn icardiye karsi kendisi
bizim yedek kulübe gomis haric yaramaz mac cevirecek adam yok
Yorumlanacak birsey yok eksikler belli. Bitiriciligi iyi olan bir forvet klas ve hızlı bir kanat olursada bir stoperrakiplerimizin hücum rotasyonları.
ts => yusuf yazıcı - maxi gomez - bakasetas - djaniny - umut bozok - abdulkadir - trezeguet - visca - naci ünüvar - enis bardhi.
bjk => nkodou - weghorst - ghezzal - muleka - dele alli - cenk tosun - boyd.
fb => valencia - king - batshuayi - pedro - diego rossi - arda güler - serdar dursun - bruma - emre mor - lincoln - arda güler.
GS => kerem - seferovic - yunus akgün - barış alper - emre kılınç - emre akbaba - dries mertens - gomis - oğulcan.
yorumları alalım.
Başakşehir'i de yok saymamak lazım. Su an en geride bizi görüyorum. En büyük sebep de kanat oyuncularından verim alamıyor ve bu gidişle alamayacak oluşumuz. Hele yedek olmaları beklenen isimlere gelince afakanlar basıyor bana.rakiplerimizin hücum rotasyonları.
ts => yusuf yazıcı - maxi gomez - bakasetas - djaniny - umut bozok - abdulkadir - trezeguet - visca - naci ünüvar - enis bardhi.
fb => valencia - king - batshuayi - pedro - diego rossi - arda güler - serdar dursun - bruma - emre mor - lincoln - arda güler.
GS => kerem - seferovic - yunus akgün - barış alper - emre kılınç - emre akbaba - dries mertens - gomis - oğulcan.
yorumları alalım.
Hayır bir de eleştiri yapınca rakip takım taraftarı oluyoruz, pisliyor oluyoruz. Hakaretler havada uçuyor. Dün Icardiyi istememek , bizi fb li yaptı, bugun yöneticimizin transfer politikasını hakaret etmeden , kırmadan eleştirdik diye biz hakaret yiyoruz. Anti tezin olur savunursun , yanlış düşünüyorsun dersin , şunu atliyorsun dersin , haklısın deriz bizde mutlu oluruz. Ama sırf zir fikirdeyiz diye hain olmuyoruz.
Transfer istiyorum samiiiiiiaceleye gerek yok
Ts ve 8jk açık ara bizden iyiler, fener biraz çorba olmuş gibi ama tek tek bakıldığında onlarda bizden iyiler.rakiplerimizin hücum rotasyonları.
yorumları alalım.
ikardi'yi ben de çok sevmiyom. falko tadı vermeye başladı herif ama alacak adam da kalmadı.
çok beklersinTransfer istiyorum samiiiiii