Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.249
- 3.704
- 1.588
bizim yedek kulübe gomis haric yaramaz mac cevirecek adam yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin menajeri?menajer
Moralim bozuldu ya, bütün transferlerimiz çöpmüşDursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.
Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.
Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.
Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
bilmiyorum da baya oyuncu önermiş kulübeKimin menajeri?
Ts ve fb nin yaptığı doğru değil anormal şişkin kadroları olduTS BJK FB
yedekten skoru degistirebilecek veya koruyabilecek hamleler yapabiliyor ama bizim hamle şansımız 0
icardi transferine soğuk olduğumu hep söyledim. bizim oyun yapımıza uygun biri değil.bu bjk hala redmond peşinde diyolar üstüne bizde kanat için hareket bile yok icardi gelse sorun falan çözülmez
Ahmetcigim savunacak bir tezin yoksa sen işine bak , hadi canim.Cihangirciğim kuru iftiralarına ve pisleme taktiklerine devam edersen fazla barınamazsın burada
Bunlar makat haber ajansından bilgiler mi renklitaşDursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.
Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.
Mertens i sırf napoliye ayıp olmasın diye juventusa gitmedi , yoksa bize düşmezdi, herkes biliyor.
Torreira, son dakikaya kadar bekletti , aman valencia ffp kıskacından kurtulur da beni alabilir diye bekledi adam kimse almayınca bize düştü.
Olivirea yaşı malum, kimse 4 senelik sözleşme vermedi biz enayi gibi 4 sene bağladık, hayvan gibi maaşla.
Kısacası sırf kulübe sponsorluk vs veriyor ve iyi insan diye erden timura kimse laf etmiyor. Kimse kusura bakmasın kötü bir yönetici.
ahmetim kanat kim gelecek duyum var mı?bilmiyorum da baya oyuncu önermiş kulübe
Ante Rebic hayirli olsunbilmiyorum da baya oyuncu önermiş kulübe
Yarın git bakalım geçen sene düşmekten kıl payı kurtulmuş, senede 2 hoca bi başkan değiştiren takıma toreiyayı getirmeye ikna etDursun ozbekin sucu yok , laf edecekseniz erden timur beye laf edeceksiniz.
Transferlerin çöp olduğuna dair bir cümlem yok , eksik ve yetersiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sefer tatmin etti mi ? Sergio ? Kessen kesemezsin de. Kanatlar yetersiz. Aksine yedekler zayıf. Samp. Rakiplerin eksiklerini kapatırken bizim şu vaziyette oluşumuz endişe veriyor , ha ben rahatım diyorsan da kendi fikrin rtas.Moralim bozuldu ya, bütün transferlerimiz çöpmüş
Bayi kazanmaya bakacaz. Eldekilerinden farki tipte kanat13-14 olsa iyi olur. Oyuna sokacak ofansif adam yok Gomis dışında. Dubua ve Mitçö'nün sakatlanması da işi bozdu biraz.
Herseyi hallettik sol bek kaldi rtspva'dan kurtulup düzgün sol bek gelse keske gerci bunu da kimse almaz artik